Βουλευτής του ΚΚΕ κέρασε τους συναδέλφους του μακαρόν με το… σφυροδρέπανο πάνω

Βουλευτής του ΚΚΕ κέρασε τους συναδέλφους του μακαρόν με το… σφυροδρέπανο πάνω

Ποιος του έγραψε στο Facebook: «Ελπίζω να μην επηρεάσει το στομάχι μου»

Προχθές ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης είχε την ονομαστική του εορτή και όταν πήγε στη Βουλή, θέλησε να κεράσει τους συναδέλφους του.

Έτσι λοιπόν πήγε με ένα μεγάλο κουτί γεμάτο γλυκά. Είχε επιλέξει νοστιμότατα λευκά μακαρόν, τα οποία όμως επάνω είχαν ζωγραφισμένο ένα σφυροδρέπανο, σύμβολο του ΚΚΕ και του κομμουνισμού γενικότερα.

Το θέμα ανέδειξε με χιούμορ ο βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Χατζηδάκης, που αφού ευχήθηκε στον εορτάζοντα συνάδελφό του «χρόνια πολλά» προέβη σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: Ο συνάδελφος Βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης πρόσφερε γλυκά για την ονομαστική του εορτή.

Του ευχήθηκα χρόνια πολλά συμπληρώνοντας, «το σφυροδρέπανο δεν επηρεάζει τη σκέψη μου και τις πεποιθήσεις μου, ελπίζω να μην επηρεάσει το στομάχι μου».

1
σχόλιο
  1. avatar AΔΕΣΜΕΥΤΟΣ

    ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..? ΛΥΠΑΜΑΙ , ΓΙΑΤΙ Τ Ω Ρ Α Η ''ΜΗΤΕΡΑ'' ΤΟΥ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟΥ Ρ Ω Σ Ι Α ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ Δ Η Θ Ε Ν ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ''ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ'' ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ''ΠΑΛΑΒΗ'',,,! Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΑΣ ΝΑ ''ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΕ'' ΦΑΣΙΣΤΟΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ....!

Παρακαλούμε περιμένετε ...