Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος Ισπανίας – Το ενδιαφέρον για τις οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος Ισπανίας – Το ενδιαφέρον για τις οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης

Οι εργασίες της 2ης ημέρας της διάσκεψης των ηγετών του ΕΛΚ στην Αθήνα

Στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της διάσκεψης των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Αθήνα έλαβε μέρος το πρωί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πρόγευμα εργασίας οι ηγέτες του ΕΛΚ συνέχισαν τη συζήτησή τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με έμφαση στην αναζήτηση κοινών λύσεων και βέλτιστων πρακτικών προς όφελος της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε στη συνέχεια διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας (PP), Αλμπέρτο Νούνιεθ Φεϊχό (βλ. φωτό δεξιά)

Συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος για τις νοτιοευρωπαϊκές χώρες, ενώ ο κ. Νούνιεθ Φεϊχό εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για το μείγμα δημοσιονομικών πολιτικών που έχει ακολουθήσει η ελληνική κυβέρνηση ώστε να πετύχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, με παράλληλη στήριξη της κοινωνίας και μείωση της ανεργίας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...