Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης έχει ρίξει τη χώρα και την ίδια του την κυβέρνηση στον βούρκο

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης έχει ρίξει τη χώρα και την ίδια του την κυβέρνηση στον βούρκο

«Ο κ. Μητσοτάκης ας συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σε θέση να βάλει πλέον σε κανέναν κανένα δίλημμα» δηλώνει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή απάντηση στην δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την Κατερίνη, ότι «δεν είναι τώρα η ώρα να ξανακυλήσουμε την πολιτική ζωή της χώρας στο βούρκο», έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός έχει ρίξει τη χώρα και την ίδια του την κυβέρνηση στον βούρκο».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε, ότι «ο πρωθυπουργός που έχει ρίξει τη χώρα, αλλά και την ίδια του την κυβέρνηση, στον βούρκο των υποκλοπών. Ο πρωθυπουργός που με τις ευλογίες του το καρτέλ της ενέργειας και οι κάθε λογής Πάτσηδες ισοπεδώνουν τα οικογενειακά εισοδήματα. Ο πρωθυπουργός που συνεχίζει να κρύβεται σε Ελλάδα και Ευρώπη για το παρακράτος του. Αυτός ο άνθρωπος έχει το θράσος να αποκαλεί τις άθλιες πολιτικές του "δημιουργική πρόταση"».

«Ο κ. Μητσοτάκης ας συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σε θέση να βάλει πλέον σε κανέναν κανένα δίλημμα», προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και καταλήγει: «Όσοι έχουν μπλέξει μαζί του ξέρουν πως στο τέλος βγαίνουν και γδαρμένοι και δαρμένοι».