Όλγα Γεροβασίλη: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την παρακολούθησή της με το Predator

Όλγα Γεροβασίλη: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την παρακολούθησή της με το Predator

«Είμαι βέβαιη ότι στη χώρα έχει στηθεί δίκτυο κατασκοπείας με επίκεντρο συνεργατών του Μεγάρου Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό»

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Όλγα Γεροβασίλη και κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου μετά τα δημοσιεύματα που τη φέρουν να έχει πέσει θύμα παρακολούθησης από το παράνομο λογισμικό Predator.

«Ζούμε σε εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για το δημοκρατικό πολίτευμα και το κράτος δικαίου Μετά την αποκαλυψη από τη εφημερίδα Ντοκουμέντο και από πολλαπλά αλλά δημοσιεύματα ,προφανώς δεν έπρεπε ούτε εγώ ούτε τι πολιτικό σύστημα της χώρας να μην πράξουμε τα αναγκαία για προστασία θεμελιώδους δικαιώματος προστασίας απορρήτου επικοινωνιών " δήλωσε εξερχόμενη από το Δικαστικό Μέγαρο η πρώην Υπουργός. Η κύρια Γεροβασίλη στις δηλώσεις της έκανε λόγο για παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών ,της αλληλογραφίας και ίσως και εγγράφων απορρήτων, όπως είπε επικαλούμενη και την ιδιότητα της ως υπουργού προστασίας του Πολίτη. Με τη μήνυση που κατέθεσε η κυρία Γεροβασίλη ζητά να διερευνηθεί η παραβίαση του τηλεφωνικού απορρήτου και άλλες πιθανές ποινικές πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος της .

«Έχω εμπιστοσύνη στη ελληνική δικαιοσύνη .Για να είναι αποτελεσματική η έρευνα θα πρέπει να συνθέσει όλες τις μηνύσεις.Η δικαιοσύνη είναι ο τελευταίος πυλώνας προστασίας που μπορεί να ερευνήσει το διπλό σκάνδαλο ,το σκάνδαλο κατασκοπείας και συγκάλυψης" είπε σημειώνοντας : «Είμαι βέβαιη ότι στη χώρα έχει στηθεί δίκτυο κατασκοπείας με επίκεντρο συνεργατών του Μεγάρου Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό».

Παρακαλούμε περιμένετε ...