Γιάννης Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας σήμερα δεν έχει και τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει πέρα από εύκολα λόγια, χαμόγελα και χειραψίες

Γιάννης Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας σήμερα δεν έχει και τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει πέρα από εύκολα λόγια, χαμόγελα και χειραψίες

Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την απεργειακή κινητοποίηση

Σκληρή απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε στις απεργιακές κινητοποιήσεις δηλώνοντας πως «οι εργαζόμενοι δίνουν σήμερα μια ηχηρή απάντηση στο καθεστώς της ακρίβειας, και της διαφθοράς».

«Οι άνθρωποι της εργασίας και της δημιουργίας γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση έχει καταφέρει, εν μέσω αλλεπάλληλων δομικών διεθνών κρίσεων, να προστατεύσει -στο μέτρο του εφικτού και καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες- την ελληνική κοινωνία από τις επιπτώσεις της ακρίβειας στα αγαθά και την ενέργεια: με διαρκείς ενισχύσεις, με μείωση των φόρων, με αύξηση του βασικού μισθού, με βελτίωση της εργατικής νομοθεσίας, με μείωση της ανεργίας», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Οικονόμου σε ανάρτησή του στο Faebook και συνέχισε ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας τα μόνα που «προσέφερε» στους πολίτες ήταν ψέματα, φόροι και περικοπές λόγω των ασυνάρτητων επιλογών του. Και σήμερα δεν έχει και τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει, πέρα από εύκολα λόγια, χαμόγελα και χειραψίες. Βρίσκεται σε πλήρη τρικυμία και προσπαθεί να βυθίσει την χώρα στην αστάθεια και την ανέχεια για άλλη μια φορά, αναζητώντας απεγνωσμένα πολιτικό διέξοδο από το πολιτικό του τέλμα. Οι Έλληνες έχουν δει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από το προσωπείο του κ. Τσίπρα και δεν ξεχνούν».

1
σχόλιο
  1. avatar Κρυμμένος

    Για βγες και εσυ για χειραψίες να σε δούμε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...