Ηλιόπουλος: Κατάντια είναι να μην δίνεις τα στοιχεία τουλάχιστον 10 ταυτοποιημένων παιδοβιαστών

Ηλιόπουλος: Κατάντια είναι να μην δίνεις τα στοιχεία τουλάχιστον 10 ταυτοποιημένων παιδοβιαστών

Απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

«Κατάντια κ. Οικονόμου είναι μία ολόκληρη κυβέρνηση να καλύπτει επί εβδομάδες τον κ. Λιγνάδη, μόνο και μόνο επειδή ήταν εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη», απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τις αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, είχε δηλώσει ότι «είναι αυτονόητο ότι η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Είναι κατάντια στην πολιτική στην Ελλάδα σήμερα να υπονοεί η αξιωματική αντιπολίτευση ότι μπορεί η κυβέρνηση να παρακινήσει οποιοδήποτε λειτουργό να συγκαλύψει παιδεραστή. Είναι κατάντια».

Απαντώντας ο κ. Ηλιόπουλος τονίζει: «Κατάντια είναι, μετά την πανελλαδική κατακραυγή και ενώ ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 10 παιδοβιαστές μεταξύ των 213 που επικοινώνησαν με τον 53χρονο, να μην έχουν δοθεί εδώ και 4 μέρες τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα, ώστε να μπορούν να αναγνωριστούν και από άλλα ενδεχομένως θύματα». «Κατάντια είναι, τα στελέχη και οι υπουργοί σου να διακινούν χυδαία ψέματα, πως δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε τον βιασμό σε πλημμέλημα και πως δήθεν είχε καταψηφίσει την αυστηροποίηση των ποινών για βιασμούς ανηλίκων και μετά να αναγκάζεσαι να παραδεχθείς πως ήταν ψέματα.

«Κατάντια, τέλος, είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης να επιχειρεί χυδαίους συμψηφισμούς με ψέματα, πως δήθεν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ενεπλάκη σε υπόθεση βιασμού. Καλύπτετε αυτή τη χυδαιότητα, γιατί είναι χυδαιότητα Μητσοτάκη» συνεχίζει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και καταλήγει: «Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, από την πρώτη στιγμή των αποκαλύψεων με επίσημη ανακοίνωσή του τόνισε το αυτονόητο, ότι το ζήτημα δεν είναι η κομματική ταυτότητα του παιδοβιαστή, αλλά να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη».