Εμμονικός ο Ερντογάν με τον Μητσοτάκη: Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ

Εμμονικός ο Ερντογάν με τον Μητσοτάκη: Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος στον Έλληνα πρωθυπουργό

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος προς τον Έλληνα πρωθυπουργό και καταδικνύει ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει, πλέον, εμμονή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα, με όσα είπε, έβαλε στο... κάδρο ξανά τις ΗΠΑ, κατακρίνοντας τη σχέση της Αθήνας με την Ουάσινγκτον.

Μιλώντας σε τελετή βράβευσης, ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε τους αδιανόητους και προκλητικούς ισχυρισμούς του ότι τα ελληνικά πλοία βουλιάζουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο και έδειξε την ενόχλησή του για τη σχέση της Αθήνας με την Ουάσινγκτον, μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερντογάν όπως τις αανέφερε η Hurriyet:

«Σχεδόν κάθε μέρα, ξυπνάμε σε μια νέα κρίση ως ανθρωπότητα. Ο πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ των δύο γειτόνων μας, πριν προλάβουμε να ξεπεράσουμε τις επιπτώσεις της επιδημίας. Ο 21ος αιώνας μετατρέπεται κυριολεκτικά στην εποχή της κατάθλιψης. Παρακολουθούμε πώς τα ελληνικά πλοία θάβουν αυτούς τους αθώους στο Αιγαίο. Ακούγεται ο κόσμος; Οχι. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Ό,τι κάναμε, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Γίνεται όλο και πιο σαφές μέρα με τη μέρα ότι οι υλιστικές σκέψεις οδηγούν στην καταστροφή, που δεν είναι λύση. Βλέπουμε ότι ο θεσμός της οικογένειας, που είναι το δομικό στοιχείο της κοινωνίας, δέχεται μεγάλη επίθεση. Προσπαθούν να απειλήσουν τη δομή της οικογένειάς μας. Είναι ισχυρές οικογένειες που κάνουν ένα έθνος, έθνος».