Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Δεν θα ξεχάσουμε τη σφαγή στην Τριπολιτσά»

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Δεν θα ξεχάσουμε τη σφαγή στην Τριπολιτσά»

«Χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι, Αλβανοί αδελφοί μας και Εβραίοι δολοφονήθηκαν βάναυσα και βάρβαρα»

Σε νέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας επιδόθηκε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε τη Σφαγή της Τριπολιτσάς, που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 1821, κατά την οποία χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι, Αλβανοί αδελφοί μας και Εβραίοι δολοφονήθηκαν βάναυσα και βάρβαρα» αναφέρει χαρακτηριστικά στο προκλητικό του tweet ο Τούρκος πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι στις 23 Σεπτεμβρίου η Τουρκία, μέσω του ΥΠΕΞ, προκαλούσε με την Τριπολιτσά κάνοντας λόγο για «δεκάδες χιλιάδες δολοφονίες Τούρκων» παρουσιάζοντας μάλιστα και έναν χάρτη όπου κυλούσε αίμα.

3
σχόλια
  1. avatar Θ.Τ

    Το θράσος του γιαλαντζί σουλτάνου είναι άπειρο να μιλάει για τη σφαγή της Τριπολιτσάς. Οι επί 4 αιώνες εγκληματούντες κατακτητές με σφαγές, αιχμαλωσίες, εξισλαμισμούς, βιασμούς, παιδομαζώματα και ότι ατιμία φανταστεί κανείς, είχαν δώσει το σύνθημα στους σκλαβωμένους Έλληνες "Λευτεριά ή Θάνατος". Μάλιστα η πρόσφατη εισβολή και κατοχή της βόρειας Κύπρου μας φέρνει μνήμες από την ανθρωπιστική συμπεριφορά και την αίσθηση δικαίου της σύγχρονης τουρκίας. Καθώς και οι προκλητικές δηλώσεις και οι απόπειρες υπονόμευσης της Εθνικής μας κυριαρχίας.

  2. avatar Α.Τ

    Οι Έλληνες τι πουν για τα 400 χρόνια "τουρκικής" σκλαβιάς με ότι αυτή συνεπάγεται, μήπως θα θέλατε να σας πούμε "μας αφήνετε ελεύθερους σας παρακαλώ". Τα βασανιστήρια, οι ταπεινώσεις και οι εξευτελισμοί, οι βιασμοί, τα παιδομαζώματα αντηχούν ακόμα στα αυτιά μας από τις ζωντανές αφηγήσεις των προγόνων μας. Παρ' όλα αυτά έχουμε επιδείξει μεγαλοψυχία για λήθη του παρελθόντος, όμως η ηγεσία της τουρκίας μένει, με βάση τα γεγονότα, προσηλωμένη στις αρχές του Οθωμανισμού.

  3. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Ρε Ερντογάν αη σιχτιρ

Παρακαλούμε περιμένετε ...