Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει λόγος για Fuel Pass 3 – Έχει πέσει η τιμή της βενζίνης κάτω από τα 2 ευρώ

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει λόγος για Fuel Pass 3 – Έχει πέσει η τιμή της βενζίνης κάτω από τα 2 ευρώ

«Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει μόνο μειώσει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές»

«Η βενζίνη έχει πέσει κάτω από τα 2 ευρώ, άρα δεν υπάρχει λόγος να γίνει Fuel Pass 3», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, εξηγώντας παράλληλα ότι «η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει μόνο μειώσει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

Όσον αφορά την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, ανέφερε: "Από 50 εκατ. που παραλάβαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ, το κάναμε 300. Κάντε την πράξη. Όσες φορές περισσότερο είναι το επίδομα, τόσες φορές καλύτερος είναι ο Μητσοτάκης από τον Τσίπρα. Τα μέτρα στήριξης που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση ιδιαίτερα για την ενέργεια, είναι τα πιο πολλά σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε μια κυβέρνηση απολύτως δίπλα στον πολίτη, δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του και σε αυτή την κρίση."

Επιπλέον, σχετικά με την επιδότηση ξυλείας, ανέφερε πως έχει συγκαλέσει συμβούλιο για να γίνει άμεσα παρέμβαση στην τιμή της ξυλείας και του πέλλετ.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Γεωργιάδη, επειδή σας ξέρουμε τι οπορτουνιστές είσαστε οι περισσότεροι πολιτικοί κάνοντας υπολογισμούς και προγράμματα στο γόνατο, στο τέλος να δούμε τι θα αφήσετε όταν θα χρειαστεί να παραδώσετε την διακυβέρνηση της χώρας σε άλλους που λειτουργούν το ίδιο ευκαιριακά με εσάς. Δικαιολογημένη η ανησυχία κάθε ορθώς σκεπτόμενου πολίτη διότι πολλές φορές και με άσχημο τρόπο έχουμε πληρώσει αυτήν την προχειρότητα με την οποία προσπαθείτε να αποσπάσετε την συμπάθεια του κοσμάκη. Όλα τα συμπεράσματα εκ του αποτελέσματος πάντα.-

Παρακαλούμε περιμένετε ...