Πλεύρης: Ο Τσίπρας έσπασε την καραντίνα και πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο

Πλεύρης: Ο Τσίπρας έσπασε την καραντίνα και πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης κατήγγειλε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας έσπασε την καραντίνα και βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

«O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν τηρεί τα μέτρα που λέει ο ΕΟΔΥ. Ο κύριος Τσίπρας ενημέρωσε για τη νόσησή του στις 20 Ιουλίου. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι σαφείς ότι υπάρχουν 5 μέρες απομόνωσης που δεν μετράει η πρώτη μέρα. Ο κύριος Τσίπρας βρισκόταν στην 4η μέρα, στις 24 Ιουλίου. Αν δεχθούμε ότι νόσησε την προηγούμενη μέρα ήταν στην 5η μέρα. Θα έπρεπε να είναι 5 μέρες καραντίνα γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αν έχεις θετικό ή αρνητικό τεστ», είπε μεταξύ άλλων στο OPEN.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ. Όπως είπε ο ίδιος, αναμένει από τον υπουργό Υγείας να ζητήσει συγγνώμη, καθώς είτε αγνοεί τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ είτε «επέλεξε να λειτουργήσει σαν ακροδεξιό τρολ»..

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Κοιτάξτε ποιοι μας κυβερνούν και θα καταλάβετε γιατί σαν χώρα τραβάμε αυτά που τραβάμε. Σε ποιόν τομέα να αναφερθούμε, στην εσωτερική πολιτική; στην υγεία; στην παιδεία; στην προστασία του πολίτη; Όσο για την εξωτερική πολιτική και την διπλωματία, αφήστε. Μην το αγγίζετε. Γι' αυτό ο τούρκος οργιάζει. Για τα εκατομμύρια τουρίστες που μπαίνουν στη χώρα μας κύριε Πλεύρη όλα καλά; Τι πρωτόκολλο ακολουθείται; Κοίταξε συμμόρφωσε τα πρωτόκολλα των νοσοκομείων να τους μάθεις να σέβονται την ανθρώπινη ζωή και μετά να νοιάζεσαι για το τομαράκι σας. Όλοι μα όλοι σας μικροπολιτικοί ήσασταν και εκεί θα μείνετε. Η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι μια χώρα πραγματικού παραδείσου σε όλους τους τομείς. Εσείς γενικά οι πολιτικοί οι περισσότεροι τουλάχιστον την έχετε μικρύνει. Την έχετε καταντήσει ζήτουλα και φτωχό συγγενή. Προφανώς όχι με το αζημίωτο. Φτού σας να μη σας ματιάσω.

Παρακαλούμε περιμένετε ...