Πλεύρης: Ο Τσίπρας έσπασε την καραντίνα και πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο

Πλεύρης: Ο Τσίπρας έσπασε την καραντίνα και πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης κατήγγειλε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας έσπασε την καραντίνα και βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

«O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν τηρεί τα μέτρα που λέει ο ΕΟΔΥ. Ο κύριος Τσίπρας ενημέρωσε για τη νόσησή του στις 20 Ιουλίου. Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ είναι σαφείς ότι υπάρχουν 5 μέρες απομόνωσης που δεν μετράει η πρώτη μέρα. Ο κύριος Τσίπρας βρισκόταν στην 4η μέρα, στις 24 Ιουλίου. Αν δεχθούμε ότι νόσησε την προηγούμενη μέρα ήταν στην 5η μέρα. Θα έπρεπε να είναι 5 μέρες καραντίνα γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αν έχεις θετικό ή αρνητικό τεστ», είπε μεταξύ άλλων στο OPEN.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ. Όπως είπε ο ίδιος, αναμένει από τον υπουργό Υγείας να ζητήσει συγγνώμη, καθώς είτε αγνοεί τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ είτε «επέλεξε να λειτουργήσει σαν ακροδεξιό τρολ»..