Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε τον Μάτζικ Τζόνσον, που κάνει διακοπές στην Ελλάδα – Τι τού είπε

Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε τον Μάτζικ Τζόνσον, που κάνει διακοπές στην Ελλάδα – Τι τού είπε

Το έκανε γνωστό ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ - Ο πρωθυπουργός εξηγεί γιατί τον ευχαρίστησε

Μια πολύ ωραία ιδέα είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τηλεφώνησε στον παλαίμαχο σταρ του NBA, Μάτζικ Τζόνσον, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρώην παίκτης σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Μόλις μίλησα με τον θρύλο του μπάσκετ του ΝΒΑ Έρβιν Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος κάνει διακοπές στην Ελλάδα, και τον ευχαρίστησα για τα καλά λόγια που είπε για τη χώρα μας και την αγάπη που έδειξε για τη χώρα μας και τον λαό της, καθώς και για τις υπέροχες φωτογραφίες και τα tweets που ανάρτησε κατά την παρουσία του εδώ.

Μου μίλησε για τις πραγματικά εκπληκτικές στιγμές που πέρασαν ο ίδιος και η σύζυγός του στην τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι ο φιλικός και πραγματικά φιλόξενος ελληνικός λαός που ζει σε αυτή τη σπουδαία χώρα, καθώς και το καταπληκτικό φαγητό και η πλούσια ιστορία και ο σπουδαίος πολιτισμός της χώρας, τον έχουν εμπνεύσει και είναι μια συνταγή που εξασφαλίζει ότι θα επιστρέψει σύντομα, και την επόμενη φορά προσβλέπει να συναντηθεί μαζί μου διά ζώσης για να γευματίσουμε μαζί και να μιλήσουμε για μπάσκετ!» έγραψε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Είχα την τιμή και τη χαρά να λάβω ένα αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με καλωσόρισε στη χώρα και με ρώτησε πώς ήταν η επίσκεψή μου μέχρι στιγμής. Είπα στον Πρωθυπουργό ότι ήταν καταπληκτική και η ζωή μου άλλαξε!», έγραψε αρχικά στο twitter ο Μάτζικ Τζόνσον και κατέληξε ως εξής:

«Από τον πολιτισμό, την ιστορία και το φαγητό, όλα ήταν εξαιρετικά! Ο κόσμος υποδέχτηκε την Cookie, εμένα και τους φίλους μας με ανοιχτές αγκάλες».

1
σχόλιο
  1. avatar Και τι

    δεν κάνει ο Μητσοτ.!.. Κι τι δεν κάνει!.. Χα χ

Παρακαλούμε περιμένετε ...