Πλεύρης: «Λασπολόγος και συκοφάντης ο Παύλος Πολάκης»

Πλεύρης: «Λασπολόγος και συκοφάντης ο Παύλος Πολάκης»

Ο υπουργός Υγείας για ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το «πόθεν έσχες» του

«Απίστευτη αθλιότητα» χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, για το περιεχόμενο της δήλωσης πόθεν έσχες, του υπουργού.

«Ο βουλευτής Παύλος Πολάκης έχει κάνει μια ανάρτηση, όπου αναφέρεται στο πόθεν έσχες μου, και με εγκαλεί, διότι πράγματι, στο πόθεν έσχες μου, μέσα σε ένα χρόνο, υπάρχει αύξηση και των ακινήτων και των καταθέσεων μου», είπε ο Θάνος Πλεύρης, που επέλεξε να απαντήσει στην ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της Βουλής.

«Η αθλιότητα έγκειται στο εξής, και κάποια στιγμή εδώ πέρα, πρέπει τους αθλίους να τους απομονώνουμε: ρητώς, στο πόθεν έσχες μου γράφω ότι είναι κληρονομιά. Δυστυχώς, το 2020 -και είναι γνωστό αυτό- έχασα σε τροχαίο ατύχημα τη μητέρα μου, που έμεινε ένα μήνα διασωληνωμένη, παλεύοντας από τροχαίο ατύχημα. Και ενώ μέσα στο πόθεν έσχες μου, όλα τα ακίνητα, αγροτεμάχια, καλλιεργήσιμα και σπίτια που είχε η μητέρα μου στη Λάρισα, που ήταν κληρονομιά του παππού μου στη μητέρα μου, και αποδεικνύεται όλη η πορεία αυτών των καταθέσεων και των ακινήτων και ενώ αναφέρεται ρητώς μέσα στο πόθεν έσχες ότι είναι προϊόν κληρονομιάς, ο κ. Πολάκης, για να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα, ενώ το διαβάζει ότι έχω κληρονομήσει τη μητέρα μου, έρχεται και κάνει αυτή την αναφορά», είπε ο Θάνος Πλεύρης και προσέθεσε ότι είναι τρομαχτική αθλιότητα αυτό που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Πολάκης, ως υπουργός, πήρε δάνειο. Εγώ, κοιτάξτε αν ως υπουργός έχω οποιαδήποτε εύνοια. Ο κ. Πολάκης, ως υπουργός πήρε δάνειο, θα κριθεί αν το πήρε σωστά ή λάθος. Αλλά ως υπουργός πήρε δάνειο. Εγώ ως υπουργός, δεν έχω καμία μεταβολή», είπε ο υπουργός Υγείας και προσέθεσε: «Ειλικρινά σας μιλώ, μέσα από την ψυχή μου. Μακάρι να ζούσε η μητέρα μου, να μην την είχε χτυπήσει το αμάξι και να μην είχα αυτά τα ακίνητα που αναφέρονται στο πόθεν έσχες. Δεν περιμένω από τον κ. Πολάκη να σεβαστεί τη μητέρα μου. Εδώ δεν σεβάστηκε τη δική του μητέρα, που είχε βάλει σε αντιδικία. Απαιτώ όμως να σταματήσει να είναι ένας λασπολόγος και συκοφάντης».

Παρακαλούμε περιμένετε ...