Νέες απειλές από τον Ακάρ: «Θα συνεχίσουμε να απαντάμε στις προκλήσεις της Ελλάδας»

Νέες απειλές από τον Ακάρ: «Θα συνεχίσουμε να απαντάμε στις προκλήσεις της Ελλάδας»

«Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα» υποστήριξε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε σήμερα η Άγκυρα, με την τουρκική προκλητικότητα να έχει αγγίξει «κόκκινο».

Αυτή την φορά ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, όπως μετέδωσε το τουρκικό Haber, ισχυρίστηκε πως η Τουρκία απάντησε σε «άδικες και παράνομες επιθετικές» της Ελλάδας και πως θα συνεχίσει να το κάνει «μην επιτρέποντας τετελεσμένα»: «Απαντήσαμε σε κάθε μία από τις άδικες και παράνομες επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να απαντάμε στις άδικες και παράνομες επιθετικές ενέργειες της Ελλάδας. Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά

Eπίσης δήλωσε ότι «κάποιοι πολιτικοί στην γειτονική Ελλάδα επιμένουν να ξυπνούν το πρωί και να λένε “Τουρκία” και το βράδυ να πηγαίνουν στο κρεβάτι τους λέγοντας “Τουρκία”» και υποστήριξε πως η ελληνική ηγεσία υιοθετεί προκλητική ρητορική: «Θέλουμε να ξέρουν ότι προκαλούν μεγάλο κακό στον Ελληνικό λαό». Τέλος πρόσθεσε ότι «η Τουρκία ελπίζει σε διάλογο και ένα κλίμα εποικοδομητικών συζητήσεων το συντομότερο δυνατόν».

1
σχόλιο
  1. avatar Α.Τ

    Αντί για γενικόλογες κατηγορίες από την τουρκική ηγετική ομάδα, για δήθεν προκλητικές ενέργειες από την Ελλάδα εις βάρος της τουρκίας, καλό θα ήταν να τις ονομάσει. Όπως κάνουμε εμείς με τις καθημερινές παραβιάσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Η Ελλάδα δεν έχει εισβάλει και κατέχει τμήμα ξένης χώρας ούτε διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις σε γειτονικές της χώρες, η παράδοση αυτή είναι με το μέρος σας κ. Ακάρ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...