Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχουμε πρόγραμμα τετραετίας, σχέδιο οκταετίας και όραμα δεκαετίας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχουμε πρόγραμμα τετραετίας, σχέδιο οκταετίας και όραμα δεκαετίας

«Οι πολίτες είδαν στην πράξη ότι η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό τους με το εθνικό σχέδιο για την τιμή του ρεύματος.»

«Αυτό το ιστορικό κόμμα έχει πλούσιο παρελθόν, ελπιδοφόρο παρόν και λαμπρό μέλλον» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ολοκληρώνοντας την ομιλία του στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και απευθυνόμενος στους συνέδρους σημείωσε:

Σήμερα είμαστε περήφανοι για τις εργασίες του συνεδρίου που ολοκληρώνεται. Η ορμή και το κουράγιο της παράταξης πηγάζουν από τον παλμό και δυναμισμό που δίνετε εσείς. Είμαι περήφανος για όλους σας, την ολοζώντανη βάση της παράταξης. Τα πολύπειρα στελέχη αλλά και τα νέα στελέχη. Σας θεωρώ πρεσβευτές της ΝΔ σε όλη τη χώρα.

Ο κυβερνητισμός και ο παραγοντισμός καραδοκούν πάντα. Να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να μην υποτιμάμε τις επιτυχίες μας. Να προβάλλετε το κυβερνητικό έργο δίπλα στη σεμνότητα της παράταξής μας.

Έχουμε πρόγραμμα τετραετίας, σχέδιο οκταετίας και όραμα δεκαετίας.

Οι πολίτες είδαν στην πράξη ότι η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό τους με το εθνικό σχέδιο για την τιμή του ρεύματος. Το ίδιο και με την αύξηση του κατώτατου μισθού. Οι νέοι είδαν μια κυβέρνηση να αναγνωρίζει ότι οι μισθοί παραμένουν χαμηλοί. Είδαν οι πολίτες μια κυβέρνηση που κάνει επιτέλους κάτι για να αλλάξει αυτή την πραγματικότητα.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Κάθε κύκλος που συμπληρώνεται ανοίγει έναν άλλο. Αυτή τη νέα δυναμική τροχιά της χώρας θέλω να τη χαράξουμε μαζί.

Το 14ο συνέδριο επιτέλεσε το στόχο του. Μας ένωσε, μας όπλισε με ξεκάθαρες θέσεις για τον αγώνα μας. Στον οδικό χάρτη του επόμενου 12μηνου ο ρόλος σας θα είναι κρίσιμος. Θα εκλέξουμε σε λίγο τη νέα μας Πολιτική Επιτροπή και μαζί με όλα τα μέλη της ΝΔ θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι να πάμε την Ελλάδα μπροστά με οδηγό αυτές τις τέσσερις λέξεις: Δίπλα στον κάθε πολίτη.