Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σταθερός προορισμός η ισχυρή Ελλάδα της ανάπτυξης για όλες τις Ελληνίδες, για όλους τους Έλληνες»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σταθερός προορισμός η ισχυρή Ελλάδα της ανάπτυξης για όλες τις Ελληνίδες, για όλους τους Έλληνες»

Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του 2ου προσυνέδριου της Νέας Δημοκρατίας

«Είμαι σίγουρος ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα έχουμε ακόμα περισσότερους γαλάζιους βουλευτές στην Κρήτη. Αυτό που βλέπω σε αυτό το εντυπωσιακό προσυνέδριο με κάνει πιο σίγουρο ότι στις εκλογές του 2023 θα πετύχουμε το στόχο μας και η Κρήτη θα είναι γαλάζια από άκρο σε άκρο», σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του 2ου προσυνέδριου της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο στο Ηράκλειο, προσθέτοντας πως νιώθει «διπλά συγκινημένος μετά τη σημερινή υποδοχή σας. Αυτό το θερμό καλωσόρισμα γιατί έρχεται από τους συμπατριώτες μου Κρητικούς αλλά σηματοδοτεί την τελική ευθεία προς το συνέδριό μας».

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως είναι «σταθερός προορισμός η ισχυρή Ελλάδα της ανάπτυξης για όλες τις Ελληνίδες για όλους του Έλληνες» και συνέχισε:

Αυτή η εικόνα που εκπέμπει το προσυνέδριό μας νομίζω πως τα λέει όλα γιατί και κάποιοι άλλοι κάνουν υποτίθεται συνέδριο τώρα στην Αθήνα. Όχι ανοικτό στους πολίτες αλλά μεταξύ τους για να στηρίξουν και πάλι τον πιο παλιό αρχηγό που κάθεται στην καρέκλα του εδώ και 15 χρόνια και όχι για να δουν τι έφταιξε και ο λαός τους καταδίκασε τρεις φορές. Για να ξαναπούν τις ίδιες ιδέες με τα ίδια πρόσωπα. Με μόνο τους όπλο τη χολή προς τον αντίπαλο. Σε αυτή την φωτογραφία του χθες απαντάμε από το Ηράκλειο με τις δικές μας ανοικτές διαδικασίες.

Συνεπείς πάντα στο πρόγραμμά μας και πάντα έτοιμοι να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες. Ένα ζωντανό κόμμα που συμβαδίζει με την αληθινή ζωή. Παραλληλισμός που αποτυπώνει τους δύο δρόμους που θα κληθούν να διαλέξουν οι πολίτες στις εκλογές. Δεν συγκρινόμαστε με τους προκατόχους μας στην εξουσία. Αναμετρόμαστε κάθε μέρα με τα προβλήματα των πολιτών και τα πολλά απρόοπτα που μας έτυχαν αυτά τα 3 χρόνια.

Ποιος τελικά δικαιώθηκε για τις επιλογές του. Μια καθημερινότητα η οποία επιβαρύνει μια διεθνής έκρηξη. Αυτά τα προβλήματα έρχονται να προστεθούν και στα εμπόδια που μας κληρονόμησε η πανδημία και στα παράλληλα προβλήματα. Πότε στον Έβρο, πότε στο Αιγαίο και πότε απέναντι στις φυσικές καταστροφές.