Σκανδαλίδης: Η κυβέρνηση παίρνει μόνιμα μέτρα για τους έχοντες, προσωρινά και ανεπαρκή για τους μη έχοντες

Σκανδαλίδης: Η κυβέρνηση παίρνει μόνιμα μέτρα για τους έχοντες, προσωρινά και ανεπαρκή για τους μη έχοντες

Ο αγορήτης του ΚΙΝΑΛ για την τροπολογία της κυβέρνησης με τα νέα μέτρα επιδότησης του κόστους καυσίμων

«Το μοτίβο της κυβέρνησης παραμένει σταθερά το ίδιο και απαράλλακτο: μόνιμα μέτρα για τους έχοντες, προσωρινά και ανεπαρκή για τους μη έχοντες», τόνισε στην ομιλία του ο αγορητής του Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης αναφερόμενος στην τροπολογία της κυβέρνησης με τα νέα μέτρα επιδότησης του κόστους καυσίμων.

«Είναι μεγάλες ελαφρύνσεις για τους λίγους και ψίχουλα για τους πολλούς και τους πλέον αδύναμους» είπε ο κ. Σκανδαλίδης και συνέχισε: Αυτό το μόνιμο και αδιαπραγμάτευτο μοτίβο που αποτελεί την ψυχή τής συντηρητικής ιδεολογίας και κατεύθυνσης σε όλες τις πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής ισχύει στο ακέραιο τόσο στα μέτρα σας, όσο και στον χειρισμό του ΕΝΦΙΑ που εισάγει το σημερινό νομοσχέδιο. «Σας υπενθυμίζω ότι το τετράμηνο λόγω αύξησης των τιμών εισπράξατε πάνω από ένα δισεκατομμύριο έσοδα από τον ΦΠΑ και από αυτά επιστρέφετε ψίχουλα στη βενζίνη, ασήμαντο επίδομα στους φτωχούς, ανεπαίσθητη βοήθεια για τους μη έχοντες» υπογράμμισε ο κ. Σκανδαλίδης.

Σημειώνεται ότι οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσαν στο νομοσχέδιο τροπολογία υπέρ της διατήρησης της παραδοσιακής ονομασίας ”τσίπουρου” και ”τσικουδιάς” για τους μικρούς αποσταγματοποιούς (διήμερους).