Χρήστος Στυλιανίδης: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει  – Επιστρέφει αύριο με ισχυρές χιονοπτώσεις

Χρήστος Στυλιανίδης: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει  – Επιστρέφει αύριο με ισχυρές χιονοπτώσεις

Αυξημένη προσοχή ζήτησε από τους πολίτες ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Το... καμπανάκι του κινδύνου έκρουσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για την κακοκαιρία Φίλιππος, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο υπουργός επισήμανε ότι η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει και πως αύριο θα υπάρξουν ισχυρές χιονοπτώσεις.

«Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει. Η κακοκαιρία επιμένει και αύριο και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να λειτουργήσουμε με βάση το δυσμενέστερο σενάριο», ανέφερε ο κ. Στυλιανίδης και πρόσθεσε: «Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων τα έντονα φαινόμενα ξεκινούν αύριο από τη Μακεδονία και κατεβαίνουν με μεγάλη ένταση σε Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησο».

Όσον αφορά τους οδηγούς, επισήμανε για την κακοκαιρία Φίλιππος: «Πρέπει να έχουν αλυσίδες στην Αττική, στην Εύβοια, στη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και την Ανατολική Πελοπόννησο. Ισχυρή σύσταση για τους οδηγούς σε όλα τα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής να έχουν αλυσίδες, καθώς και στους κεντρικούς άξονες που οδηγούν σε αυτές τις περιοχές».

Ο υπουργός τόνισε πως τα φαινόμενα θα είναι εξαιρετικά έντονα και στην Αττική και με ενδεχόμενο χιονόστρωσης και στο κέντρο της πόλης, κάτι που σημαίνει ότι όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...