Βορίδης: Με τη συμπεριφορά του Πολάκη θυμήθηκα τον Κασιδιάρη 

Βορίδης: Με τη συμπεριφορά του Πολάκη θυμήθηκα τον Κασιδιάρη 

«Συμπεριφορές με ύβρεις, "τσίγκινα σωβρακάκια" και "τσίγκινα κράνη", απόλυτη περιφρόνηση θεσμικής τάξης»

«Με τη συμπεριφορά Πολάκη θυμήθηκα ξανά κάτι το οποίο είχαμε εξαλείψει στο κοινοβούλιο, θυμήθηκα τον Κασιδιάρη. Συμπεριφορές με ύβρεις, "τσίγκινα σωβρακάκια" και "τσίγκινα κράνη", απόλυτη περιφρόνηση θεσμικής τάξης» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης. 

«Υπάρχει αύξηση έντασης. Υπήρχε (σ.σ στη Βουλή) μια οξύτατη ομιλία Τσίπρα, βλέπω τη συμπεριφορά Πολάκη, ακόμα κι αν θεωρήσει κανείς ότι είναι μια κατηγορία από μόνος του και εκεί υπάρχει έξαρση, σε αυτή την κατηγορία (...) Η συμπεριφορά του Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς γίνεται ανεκτή, γίνεται μανιέρα, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας επιλέγει την ένταση» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Το προεδρείο, και να διαφωνούμε έχει την ευθύνη της συζήτησης, υπάρχει μομφή κατά του προέδρου αν ένα κόμμα θεωρήσει ότι αδικείται» σημείωσε ο υπουργός.

Όπως εξήγησε, «κι εγώ έχει τύχει να αισθάνομαι ότι αδικούμαι ως ομιλών από τον τρόπο που συντονίζει τη συζήτηση το προεδρείο, αλλά δεν τα σπάμε ούτε καταλαμβάνουμε το βήμα, ούτε λέμε ότι δεν κατεβαίνουμε, ούτε λέμε ότι δεν συμμορφωνόμαστε».

Παρακαλούμε περιμένετε ...