Μητσοτάκης στη Βουλή: Ζητήστε συγγνώμη για την αθλιότερη σκευωρία της Novartis

Μητσοτάκης στη Βουλή: Ζητήστε συγγνώμη για την αθλιότερη σκευωρία της Novartis

«Ζητήστε τους συγγνώμη. Διακόπτω την ομιλία μου για να ζητήσετε συγγνώμη. Ντροπή σας! Ντροπή σας! Και μας κάνετε κηρύγματα για το κράτος δικαίου»

«Δεν έχω πολλά να πω περί δημοκρατίας για αυτούς που στοχοποίησαν δέκα κορυφαία πολιτικά πρόσωπα» ανέφερε στην ομιλία του στην Βουλή, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας είναι έργο της δικής μας κυβέρνησης. Όπως και η ευθυγράμμιση του Ποινικού Κώδικα που συμβαδίζει με τις ευαισθησίες της κοινωνίας μας. Δεν έχω να πω πολλά επί της δημοκρατίας με αυτούς που στοχοποίησαν συστηματικά 10 πολιτικά πρόσωπα. Ήταν η αθλιέστερη σκευωρία με το όνομα Novartis που κατέρρευσε μα πάταγο», επισήμανε με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της αποψινής ομιλίας του στην Ολομέλεια, στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Και συνέχισε: «Δυο πρώην πρωθυπουργοί, ο κ. Σαμαράς και ο κ. Πικραμμένος. Τέσσερα στελέχη του κόμματός μας ΓεωργιάδηςΛυκουρέντζοςΑβραμόπουλος και Σαλμάς -όλων οι υποθέσεις αρχειοθετήθηκαν».

«Ζητήστε τους συγγνώμηΔιακόπτω την ομιλία μου για να ζητήσετε συγγνώμη. Ντροπή σας! Ντροπή σας! Και μας κάνετε κηρύγματα για το κράτος δικαίου», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές της ΝΔ.