Παππάς: Ο κ. Καραμανλής να ενημερώσει τι έπραξε και τι δεν έπραξε τις ώρες του επιτελικού χάους

Παππάς: Ο κ. Καραμανλής να ενημερώσει τι έπραξε και τι δεν έπραξε τις ώρες του επιτελικού χάους

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ για το χάος στους δρόμους και τις συγκοινωνίες

Να ενημερώσει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών «τι έπραξε και τι δεν έπραξε ο ίδιος τις ώρες του επιτελικού χάους» ζητά ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς.

Ο αρμόδιος τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει σε δήλωση του πως «ο κ. Καραμανλής επιτέλους εμφανίστηκε» και ότι «μετά από 30 και πλέον ώρες αποφάσισε να βγάλει μια ανακοίνωση» χωρίς αυτή να περιλαμβάνει «έστω μια συγγνώμη». Ο κ. Παππάς σχολιάζει πως ο υπουργός «ίσως δεν έμαθε ότι εκτός από την Αττική Οδό: Έκλεισε ο προαστιακός. Έκλεισε ο ΗΣΑΠ. Αποσύρθηκαν λεωφορεία και τρόλεϊ. Έκλεισε η Μεσογείων. Έκλεισε η Κατεχάκη. Έκλεισε η Μαραθώνος. Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας. Εγκλωβίστηκαν χιλιάδες πολίτες, εργαζόμενοι, παιδιά και ηλικιωμένοι, στα οχήματά τους. Αποκλείστηκαν επιβάτες τρένων στην Οινόη, στην Τιθορέα, στον προαστιακό Αθήνας-Χαλκίδας. Αποκλείστηκαν ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο».

«Τώρα που τα έμαθε και αυτά», προσθέτει ο κ. Παππάς «μήπως να ενημερώσει και τους πολίτες για το τι έπραξε και τι δεν έπραξε ο ίδιος τις ώρες του επιτελικού χάους;».