Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Σκρέκας: Μέχρι το βράδυ η αποκατάσταση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση – Πού παραμένουν τα προβλήματα

Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Σκρέκας: Μέχρι το βράδυ η αποκατάσταση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση – Πού παραμένουν τα προβλήματα

«Tο έργο των συνεργείων δυσχεραίνεται από τη δυσκολία που υπάρχει στην πρόσβαση»

Για τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία «Ελπίδα», μίλησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκας.

«Από χθες το βράδυ παρουσιάζονται διακοπές ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές αλλά τα προβλήματα έχουν περιοριστεί σε 45 γραμμές τις πρώτες πρωινές ώρες».

Έχουν επισκευαστεί άλλες 8 γραμμές μέσης τάσης, ενώ εντατικές εργασίες γίνονται σε άλλες 37, τμήματα των οποίων έχουν ήδη ηλεκτροδοτηθεί.

Η αποκατάσταση στις βλάβες είναι σε εξέλιξη, ωστόσο το έργο των συνεργείων δυσχεραίνεται από τη δυσκολία που υπάρχει στην πρόσβαση, είπε ο κ. Σκρέκας.

Μέχρι το βράδυ εκτιμάται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των βλαβών θα έχει αποκατασταθεί, σημείωσε.

Μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα, σε Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Μαραθώνα, Καλύβια και Κερατέα, λόγω δυσκολιών των συνεργείων στην πρόσβαση των περιοχών αυτών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...