Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Μητσοτάκης: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική Οδό

Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Μητσοτάκης: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική Οδό

Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Σχετικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Στυλιανίδη στις 11.00 και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα στις 11.30.

Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο και η εταιρεία το αποδέχθηκε.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Κυριάκο κάτσε καλά. Δεν χρωστάμε τίποτα να πληρώνουμε αργότερα κανά πεντάευρο τα διόδια. Όχι ότι τους συμμερίζομαι ούτε να μείνουν ατιμώρητοι γι' αυτά τα αίσχη που βλέπουμε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην Αττική οδό, απλά θα πληρώσουν δέκα και θα εισπράξουν είκοσι. Ξέρουμε καλά πως λειτουργούν οι εταιρείες στην χώρα μας με τις δικές σας ευλογίες βέβαια. Έπειτα για πέστε μας Κε πρωθυπουργέ για τους άλλους δρόμους που έκλεισαν ποιος φταίει, τι τιμωρία προβλέπετε και κυρίως τι μέτρα θα λάβετε για να μη ξαναζήσουμε αυτόν τον εφιάλτη; Προσέξτε έχουμε μαγνητοφωνήσει αυτά που είπατε σε προηγούμενες καταστροφές. Τουλάχιστον μη κάνετε πάλι copy paste. Δουλέψτε και λίγο. Πάντως σας συγχαίρω όλους κεντρική και τοπική εξουσία για την επίδειξη και παρέλαση των εκχιονιστικών μηχανημάτων με το ένστολου και μη προσωπικού. Θα σας προτιμήσουμε για διαφίμηση προιόντων την επόμενη φορά. "Μπράβο σας"

Παρακαλούμε περιμένετε ...