ΚΙΝΑΛ: Παπανδρέου και Ανδρουλάκη για τις σημερινές εσωκομματικές εκλογές

ΚΙΝΑΛ: Παπανδρέου και Ανδρουλάκη για τις σημερινές εσωκομματικές εκλογές

Κάλεσμα για μια ισχυρή φωνή στη Βουλή από τον πρώην πρωθυπουργό - Ισχυρή εντολή ζήτησε ο ευρωβουλευτής

Στις κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής προσήλθαν με αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα, Γιώργος Παπανδρέου και Νίκος Ανδρουλάκης.

Στο εκλογικό κέντρο για τις εσωκομματικές εκλογές που λειτουργεί στο Δημαρχείο της Νίκαιας, ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου λίγο μετά τις 11:00. Ο πρώην πρωθυπουργός που διεκδικεί απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη, την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ότι «την περασμένη Κυριακή, με τη μεγάλη συμμετοχή που είχαμε, στείλαμε μήνυμα ελπίδας για μια μεγάλη παράταξη, που θα είναι ευεργετική για τον τόπο».

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ακόμη: «Σήμερα, όλοι οι δημοκράτες στις κάλπες, ψηφίζουμε για μια ισχυρή ηγεσία του Κινήματος, με ισχυρή φωνή στη Βουλή, για μια δίκαιη και πράσινη κοινωνία. Από αύριο μας περιμένουν πολλή δουλειά και νέοι αγώνες για την Ελλάδα της δικαιοσύνης, της προκοπής και της ανθρωπιάς».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστεριού και αμέσως μετά δήλωσε: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την πατρίδα μας, τη Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα, τα όνειρα, οι ελπίδες, οι προσδοκίες όλων των γενεών ενώνονται. Ζητώ ξανά κι αυτή την Κυριακή μεγάλη συμμετοχή από τους προοδευτικούς δημοκράτες που ήρθαν και την πρώτη Κυριακή. Ζητώ καθαρή εντολή για να ξανακάνουμε όλοι μαζί ισχυρή και περήφανη τη Δημοκρατική Παράταξη».