Κίνημα Αλλαγής: Άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου

Κίνημα Αλλαγής: Άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει πόσοι από τους 270.000 ψηφοφόρους του α΄ γύρου θα προσέλθουν

Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εκλέγεται σήμερα με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου να διεκδικούν το χρίσμα από την εκλογική βάση του κόμματος.

Φαβορί θεωρείται ο ευρωβουλευτής του κόμματος με το 37% που έλαβε στον α΄ γύρο των εκλογών και την στήριξη που του παρείχε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος είχε λάβει 26%. Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός μόνο ως αουτσάιντερ δεν μπορεί να θεωρηθεί, παρά το 28% που έλαβε στον α΄ γύρο, καθώς έχει ισχυρά ερείσματα στο κόμμα.

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει, πόσοι από τους περίπου 270.000 ψηφοφόρους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής θα προσέλθουν στις κάλπες και αυτήν την Κυριακή, μετά μάλιστα την κακοκαιρία που έπληξε χθες πολλές περιοχές τη χώρας. Οι κάλπες άνοιξαν το πρωί της Κυριακής και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το Mega, η προσέλευση είναι αρκετά μειωμένη συγκριτικά με την προηγούμενη Κυριακή.

Υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν και στον α’ γύρο, , χωρίς να χρειάζεται σήμερα να πληρώσουν το αντίτιμο των 3 ευρώ, με τις κάλπες να είναι ανοιχτές από τις 07.00 το πρωί έως τις 19.00, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο παράτασης αν χρειαστεί.