Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα αποτελέσματα από διάφορες περιοχές της χώρας

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα αποτελέσματα από διάφορες περιοχές της χώρας

Οι υποψήφιοι που προηγούνται σε Κρήτη, Δωδεκάνησα, Βοιωτία και βόρεια Ελλάδα

Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών για τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ από διάφορες περιοχές της χώρας.

Πρόκειται για ενδεικτικά, βεβαίως, αποτελέσματα από τα εκλογικά κέντρα που έχουν τελειώσει την καταμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα στα Άγραφα προηγείται ο Γιώργος Παπανδρέου με 47 ψήφους, ακολουθεί ο Νϊκος Ανδρουλάκης με 33 ψήφους, ο Ανδρέας Λοβέρδος με 11, ο Παύλος Γερουλάνος με 2 και ο Παύλος  Χρηστίδης με μία ψήφο.

Στο νησί της Λέρου πρώτος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 45 ψήφους, ακολουθούν ο Ανδρέας Λοβέρδος με 38, ο Γιώργος Παπανδρέου με 32 και ο Παύλος Χρηστίδης με 33 ψήφους. Στην Αμοργό πρώτος με 26 ψήφους είναι ο Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Πάυλος Χρηστίδης με 15 και ακολουθούν Παπανδρέου με 9, Λοβέρδος με 2 και Καστανίδης 1.

Όσον αφορά την Ελαφόνησο όπου έκλεισαν πριν από λίγο οι κάλπες, ο Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται με 41 ψήφους, ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 28 και από μια ψήφο έλαβαν Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ από μία ψήφο πήραν οι κ.κ Ανδρουλάκης και Παύλος Χρηστίδης.

Στην Πάτμο προηγείται με 58 ψήφους ο Ανδρέας Λοβέρδος, ακολουθεί με 24 ο Νίκος Ανδρουλάκης και αμέσως μετά ο Γιώργος Παπανδρέου με 22.

Στη Στυλίδα προηγείται ο Ανδρουλάκης με 108 ψήφους, ακολουθεί ο Παπανδρέου με 57 ψήφους και ο Λοβέρδος με 55 ψήφους. Στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας πρώτος είναι ο Ανδρουλάκης με 58 ψήφους, ενώ ακολουθούν Παπανδρέου με 29, Λοβέρδος με 22, Χρηστίδης με 23 και Γερουλάνος με 1 ψήφο. Στο Μακροχώρι Ημαθίας πρώτος είναι ο Λοβέρδος με 96 ψήφους, δεύτερος Ανδρουλάκης με 79 και ακολουθούν Παπανδρέου με 49 και Καστανίδης με 24.

Στη Στέγη Ημαθίας πρώτος είναι ο Λοβέρδος με 161 ψήφους, ακολουθεί ο Ανδρουλάκης με 132 και ο Παπανδρέου με 70.

Στο Σχηματάρι Βοιωτίας πρώτος είναι ο Ανδρουλάκης και ακολουθούν Λοβέρδος και Παπανδρέου. Στο Ασημί Ηρακλείου, που έχει ερείσματα ο Ανδρουλάκης, έρχεται πρώτος με 202 ψήφους, ακολουθούν Παπανδρέου με 117, Λοβέρδος με 38.

Στα Τέμπη πρώτος είναι ο Ανδρουλάκης με 30 ψήφους και ακολουθούν Παπανδρέου με 25 και Λοβέρδος με 22 ψήφους. Στον Σοχό Θεσσαλονίκης προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 82 ψήφους, ακολουθούν Λοβέρδος με 26 και Παπανδρέου με 22 ψήφους. Σχεδόν παντού την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν Παπανδρέου, Ανδρουλάκης και Λοβέρδος.