Τσίπρας: Μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας

Τσίπρας: Μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας

«Ο κ. Μητσοτάκης τόλμησε να πει στην τριτολογία του "εσείς μας βάλατε στα μνημόνια"» επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ως «αρνητή της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας» περιέγραψε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter μετά την τριτολογία του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή.

«Ο κ. Μητσοτάκης τόλμησε να πει στην τριτολογία του "εσείς μας βάλατε στα μνημόνια"! Αντίστοιχα, πιστεύει ότι η ακρίβεια δεν πλήττει τους πολίτες και ότι η πανδημία δεν του ξέφυγε. Μας κυβερνά ένας αρνητής της πραγματικότητας, της αλήθειας, της Ιστορίας», έγραψε.

Ηλιόπουλος: Όσο ζορίζεται ο κ. Μητσοτάκης, τόσο θα τα χάνει

Η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, προκάλεσε την αντίδραση και του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για απώλεια της ψυχραιμίας του πρωθυπουργού μετά την δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Μόλις ο κ. Μητσοτάκης άκουσε από τον κ. Τσίπρα, ότι ως αυριανός πρωθυπουργός έχει ευθύνη να υπερασπιστεί και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα, την εκποίηση της ΔΕΗ και τη σκανδαλώδη υπερκοστολόγηση εξοπλιστικών προγραμμάτων, μάλλον έχασε τη ψυχραιμία του και έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα στα μνημόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αμέσως μετά, ο ίδιος άνθρωπος (σ.σ. Μητσοτάκης) είχε και το θράσος να τον αποκαλέσει ψεύτη (σ.σ. Τσίπρα)», είπε και κατέληξε: «Όσο ζορίζεται τόσο θα τα χάνει».