Φώφη Γεννηματά: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της μια ημέρα πριν πέσει σε κώμα

Φώφη Γεννηματά: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της μια ημέρα πριν πέσει σε κώμα

Οι συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης είπαν το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά χθες, η οικογένεια της, φίλοι, συνεργάτες και πλήθος κόσμου.

Μία συγκινητική αποκάλυψη για τις τελευταίες ώρες της Φώφης Γεννηματά, έκανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή, η Φώφη Γεννηματά γιόρτασε μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου τα γενέθλια του 17χρονου γιου της, Γιώργου.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο γιος της Γιώργος, είχε γενέθλια το Σάββατο (23/10) τα οποία γιόρτασαν οικογενειακώς μέσα στο νοσοκομείο, μία μέρα πριν πέσει σε ηπατικό κώμα.

«Πολύ συγκινητικές στιγμές. Το προηγούμενο Σάββατο γιόρταζε ο γιος της, ο Γιώργος και μαζεύτηκαν. Κυριακή βράδυ έπεσε σε κώμα και Δευτέρα ξεψύχησε. Στην ουσία μιλάμε για λίγες μόλις ώρες.

Ήταν δίπλα στο κρεβάτι της στον Ευαγγελισμό και εκεί ο άντρας της, τα τρία παιδιά της και η αδερφή της πήραν μια μικρή τούρτα, άναψαν ένα κεράκι και με αυτές τις εικόνες ήθελε να αποχαιρετήσει τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, να μείνει σαν μια γλυκιά ανάμνηση… Όλη η οικογένειά της ήταν εκεί, λίγο πριν ξεψυχήσει», είπε ο Βαγγέλης Γιακουμής.