Φώφη Γεννηματά: Θα ήθελα να με θυμούνται με αγάπη

Φώφη Γεννηματά: Θα ήθελα να με θυμούνται με αγάπη

«Η μικρή θέλει τη μαμά της και μου στοιχίζει όταν την αφήνω»

Θλίψη σε όλη τη χώρα σκόρπισε ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά. Το 2015, είχε δώσει μια συνέντευξη στη Μάρα Ζαχαρέα όπου μίλησε για την πολιτική της καριέρα αλλά και για την οικογένεια της.

«Μια από τις πολλές συνεντεύξεις που είχαμε κάνει μαζί. "Θα ήθελα να με θυμούνται με αγάπη", μου είχε πει τότε. Την αποχαιρετώ με συγκίνηση για τη μεγάλη της γενναιότητα και την ηθική της ευπρέπεια. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της» ήταν η συγκινητική ανάρτηση της διευθύντριας ειδήσεων και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τον θάνατο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

«Πολύ δύσκολα συνδυάζεται η ζωή η καθημερινή και η δουλειά για μια γυναίκα, όχι μόνο για μένα» είχε πει στη συνέντευξή της η Φώφη Γεννηματά το 2015 και είχε εκφράσει τις ενοχές που ένιωθε, καθώς έλειπε από τα παιδιά της και κυρίως από τη μικρή της κόρη που ήταν τότε 9 ετών.

«Η μικρή θέλει τη μαμά της και μου στοιχίζει όταν την αφήνω. Όταν κλείνω την πόρτα και με ρωτάει “θα αργήσεις πάλι;”... είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα» είχε πει η Φώφη Γεννηματά. «Ξέρω ότι όταν είναι η ώρα της μάχης για την παράταξη, για τη χώρα μου...  πρέπει να δώσω όλες μου τις δυνάμεις» είχε προσθέσει.

«Είναι πολύ σημαντικό να ακούς τους γύρω σου, να μπορείς να βλέπεις την Ελλάδα και την ελληνική οικογένεια, όπως ακριβώς η μητέρα αγωνιά για το κάθε της παιδί»

Τέλος είχε αναφέρει ότι «θα ήθελα να με θυμούνται γι’ αυτά που έχω κάνει, θα ήθελα να υπάρχει ο χώρος μας πιο δυνατός απ’ ότι τον παρέλαβα και θα ήθελα να μπορώ να κοιτάζω τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και τους Έλληνες πολίτες στα μάτια και να ξέρω ότι αυτούς υπηρέτησα».