Θερμά συλλυπητήρια από Δένδια και Παναγιωτόπουλο για Φώφη Γεννηματά

Θερμά συλλυπητήρια από Δένδια και Παναγιωτόπουλο για Φώφη Γεννηματά

«Η σεμνή και σοβαρή παρουσία της κοσμούσε το ελληνικό πολιτικό σκηνικό», είπε ο υπουργός Εξωτερικών

Ο υπουργός εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας από το Λονδίνο όπου βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη έκανε την ακόλουθη δήλωση για την Φώφη Γεννηματά.

«Την Φώφη Γενημματά την γνώριζα καλά. Υπήρξε αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας όταν υπηρετούσα σε αυτό το υπουργείο ως υπουργός. Με συνέδεαν μαζί της δεσμοί φιλίας και εκτίμησης. Λυπάμαι ειλικρινά και βαθύτατα για τον θάνατο της. Θα ήθελα να διατυπώσω τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια της και να δηλώσω ότι η σεμνή και σοβαρή παρουσία της κοσμούσε το ελληνικό πολιτικό σκηνικό».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος «αποχαιρέτησε» με ανάρτησή του στο Facebook τη Φώφη Γεννηματά, η οποία «έφυγε» σήμερα από τη ζωή.

«Η Φώφη Γεννηματά στάθηκε στην ηγεσία του κόμματός της σε δύσκολους καιρούς με σθένος, σοβαρότητα, αξιοπρέπεια κι ανθρωπιά» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Κι αν με τη μοιραία τελικά περιπέτεια της υγείας της απέδειξε σε όλη την Ελλάδα τη δύναμη της ψυχής της, με την πολιτική της στάση κέρδισε τον βαθύ σεβασμό μου. Μια κυρία, μέχρι το τέλος!» υπογραμμίζει ο Ν. Παναγιωτόπουλος.

«Η απώλειά της συνιστά απώλεια για τη χώρα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της» καταλήγει στην ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας.