Μπακογιάννη: Ξεκινά ανοσοθεραπεία τη Δευτέρα – Ο πρώην βουλευτής που πάσχει από την ίδια μορφή καρκίνου

Μπακογιάννη: Ξεκινά ανοσοθεραπεία τη Δευτέρα – Ο πρώην βουλευτής που πάσχει από την ίδια μορφή καρκίνου

10 χρόνια παλεύει και νικά τη νόσο

Την Δευτέρα ξεκινά ανοσοθεραπεία η Ντόρα Μπακογιάννη δίνοντας την δική της μάχη κατά του καρκίνου.

Η κ. Μπακογιάννη, όπως ανακοίνωσε η ίδια, διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, που είναι μια μορφή  καρκίνου.

«Είναι ένα νόσημα που πριν από 20 χρόνια ήταν πολύ δύσκολο στη διαχείριση του σήμερα έχουμε πάρα πολλά όπλα που έχουμε και πάρα πολλά φάρμακα και τείνει πλέον να είναι ένα χρόνιο νόσημα» δηλώνει στο Star o Ηλίας Πεςάχ, Αναπληρωτής Καθηγητής Αιματολογίας.

500 άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται στη χώρα μας, με πολλαπλό μυέλωμα. Ένας από αυτούς και ο Δημήτρης Γάκης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 10 χρόνια παλεύει και νικά τη νόσο. Στέλνει το δικό του μήνυμα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τους άλλους ασθενείς που πάσχουν από τον συγκεκριμένο τύπου καρκίνου: «Θα πρέπει να μιλάνε με τους δικούς τους ανθρώπους. Το πρόβλημα δεν λύνεται αν το κρατήσεις μέσα σου και να έχουν εμπιστοσύνη πάντα στους γιατρούς».

Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γάκης ανέφερε στην ανάρτησή του τα εξής:

«Κυρία Μπακογιάννη. Είμαι και εγώ ένας από τους 500 με πολλαπλό μυέλωμα. Πριν από τρεις μήνες, τον Ιούλιο, υποβλήθηκα σε αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών από την ομάδα του κυρίου Δημόπουλου. Είναι μια άψογη, σε όλα της, ομάδα και πολύ καλοκουρδισμένη.

Τα πράγματα πήγανε πάρα πολύ καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μετά την μεταμόσχευση.

Είναι σίγουρο ότι έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή είστε. Αντλούμε από τη δύναμη σας και διπλασιάζουμε τη δική μας.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Γάκης
πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».