Οικονόμου: Πολιτικός καιροσκοπισμός η στάση Τσίπρα στη συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας

Οικονόμου: Πολιτικός καιροσκοπισμός η στάση Τσίπρα στη συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη σημερινή τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Για πολιτικό καιροσκοπισμό σε σχέση με την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει ως έχει την Αμυντική Συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματός του για τη συμφωνία, είπε χαρακτηριστικά: «Για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει, τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές κοινό, τον πολιτικό του καιροσκοπισμό. Σήμερα χρειάστηκε το ντεκόρ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για να δηλώσει μέσα από μια ανερμάτιστη ομιλία ότι θα καταψηφίσει την ιστορική συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας».

Καταλήγοντας ο κ. Οικονόμου επισημαίνει: «Το αντιπολιτευτικό του μένος θέλει μια Ελλάδα αδύναμη και εκτός του δικτύου των διεθνών συμμαχιών, μια Ελλάδα φοβική. Τυφλωμένος από τις εμμονές και το κομματικό του πάθος δεν μπορεί να διακρίνει ότι η συμφωνία με την Γαλλία είναι πρώτα και πάνω από όλα εθνική επιτυχία και μετά επιτυχία της κυβέρνησης. Ο Ελληνισμός όμως γνωρίζει ότι τα εθνικά μας δίκαια δεν διασφαλίζονται με κορώνες και θεωρίες αλλά με ενεργητική διπλωματία και πράξεις».

Παρακαλούμε περιμένετε ...