ΝΔ: 47 χρόνια μετά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος

ΝΔ: 47 χρόνια μετά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος

«Η Νέα Δημοκρατία έχει καθορίσει όλα τα ιστορικά ορόσημα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας»

Με αναφορές για την ιστορική πορεία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την δέσμευση ότι το κόμμα μπορεί να υλοποιήσει τις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών για ένα μέλλον ευημερίας και ασφαλείας, το Γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας χαιρετίζει σε ανακοίνωσή του την 47η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος.

Στην εν λόγω ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Στις 4 Οκτωβρίου 1974, στην αυγή μιας νέας δημοκρατικής περιόδου για τη χώρα, ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε το μεγαλύτερο κόμμα της σύγχρονης Ελλάδας, τη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα που εδώ και 47 χρόνια εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Το κόμμα μας έχει ταυτίσει την ιστορική του διαδρομή με την πορεία του έθνους. Η Νέα Δημοκρατία έχει καθορίσει όλα τα ιστορικά ορόσημα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

47 χρόνια μετά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Έχουμε ισχυρή αυτοπεποίθηση και την παρακαταθήκη του ιδρυτή μας. Το συμφέρον της πατρίδας, η ενότητα του λαού και ο ορθός πολιτικός λόγος είναι οι δικές μας πυξίδες για το μέλλον. Ένα μέλλον ευημερίας και ασφάλειας στο οποίο οι Έλληνες μπορούν να προσδοκούν και η Νέα Δημοκρατία μπορεί να υλοποιήσει».