Μητσοτάκης για Ράλι Ακρόπολις 2021: Ήρθε για να μείνει

Μητσοτάκης για Ράλι Ακρόπολις 2021: Ήρθε για να μείνει

Μήνυμα με έμφαση στην οδική ασφάλεια από τον πρωθυπουργό

Η εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις 2021, στην επιστροφή της θρυλικής διοργάνωσης στην Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια, δόθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, «εγκαινιάζοντας» την πρώτη υπερειδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας και στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι καταφέραμε να φέρουμε πίσω το Ράλι Ακρόπολις στην πατρίδα μας. Το Ράλι Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. Βλέπετε και από τη συμμετοχή του κόσμου πόσο οι Έλληνες αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πόσο ταυτισμένοι είναι με το Ράλι Ακρόπολις» δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν «για να μπορέσουμε να έχουμε αυτή την επιτυχία, τους χορηγούς, τους εθελοντές και προσδοκώ και προσβλέπω σε μια εξαιρετική διοργάνωση.

«Το Ράλι Ακρόπολις ήρθε για να μείνει και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό το μήνυμα της σύνδεσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφάλεια. Χάνουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους στην άσφαλτο κάθε χρόνο», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Όπως ξέρετε έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την οδική ασφάλεια το οποίο καλύπτει όλες τις πτυχές αυτού του σύνθετου ζητήματος. Άρα, η σύνδεση του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφάλεια πιστεύω ότι είναι το σωστό μήνυμα το οποίο θέλουμε να εκπέμψουμε πέρα από την απόλαυση, τη διασκέδαση που σε όλους μας -που αγαπάμε το αυτοκίνητο- προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός».

Το «Ράλι των Θεών» μεταδίδεται παγκοσμίως από 65 τηλεοπτικά δίκτυα, τα οποία το «μοιράζουν» σε 155 χώρες και σε 840 εκατομμύρια τηλεθεατές.