Μπογδάνος: Η Τζούλια Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει, αλλά να διαβάσει ιστορία

Μπογδάνος: Η Τζούλια Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει, αλλά να διαβάσει ιστορία

Πώς σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ τη φωτογραφία του μοντέλου με την μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης

Θέση αναφορικά με την σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα με την μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης πήρε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ καταδίκασε τα σεξιστικά σχόλια σε βάρος της, προτρέποντάς την, παράλληλα, «να διαβάσει καλύτερα ιστορία γιατί αυτό που είπε είναι απολύτως ανιστόρητο».

«Κάποια σχόλια με ξένισαν, άλλα με στεναχώρησαν και άλλα με εξόργισαν. Δεν μπορεί επειδή μία γυναίκα είναι όμορφη, να της καταλογίζεις την ομορφιά της και να της λες ότι λόγω αυτής δεν πρέπει να μιλάει. Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί όπως “Barbie” και “Bimbo” που απέδωσαν στη Τζούλια Νόβα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Mega.

«Κανείς δεν την κατηγορεί που έβαλε ένα μπλουζάκι για τη Σοβιετική Ένωση. Και εγώ το είχα βάλει όταν είχε πέσει το Τείχος, στα 25 μου. Το να καθυβρίζεις κάποιον επειδή είναι όμορφος, είναι παντελώς λάθος, το κατακρίνω, το αποδοκιμάζω και είμαι απέναντι σε αυτό», συνέχισε.

«Απέναντι με βρίσκει και αυτό που έγραψε η κ. Νόβα που δικαιολόγησε ένα δικτατορικό, αιμοσταγές καθεστώς όπως αυτό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Και μου κάνει εντύπωση, καθώς, αν δεν κάνω λάθος η Τζούλια Νόβα κατάγεται από την Ουκρανία. Και έγραψε ότι κανείς δεν πεινούσε στην Ουκρανία. Όλοι οι ιστορικοί συμφωνούν ότι το 1932-‘33, επί Σοβιετικής Ένωσης, στην Ουκρανία είχαν από 3,5 μέχρι 11 εκατ. νεκρούς από την πείνα. Η Τζούλια Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει, αλλά πρέπει να διαβάσει καλύτερα ιστορία. Αυτό που είπε είναι απολύτως ανιστόρητο και η υπεράσπιση ενός καθεστώτος, του οποίου τα εγκλήματα συγκρίνονται μόνο με αυτά του ναζισμού», υπογράμμισε ακόμα ο βουλευτής της ΝΔ.

«Κύριοι και κυρίες, όσοι την κράξατε επειδή είναι όμορφη είστε λάθος. Αντίθετα, πρέπει να δούμε τι είπε και ν’ απαντήσουμε σ’ αυτό που είπε που είναι σφάλμα. Είναι σαν λέει ένας Έλληνας ότι κανένας Τούρκος δεν έσφαξε ποτέ κανέναν Έλληνα. Σαν να λέει ένας Έλληνας ότι όλα επί Χούντας ήταν καλά. Να διαβάσει ιστορία. Να δει Netflix» κατέληξε.