Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο κ@λ@ς του καθενός είναι κάτι το ιερό – Τι είπε για το ύψος του

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο κ@λ@ς του καθενός είναι κάτι το ιερό – Τι είπε για το ύψος του

Ποια θέση κράτησε για το μεταναστευτικό και τους αφγανούς πρόσφυγες

Τη δική του απάντηση προς όσους τον χαρακτηρίζουν ως ομοφοβικό έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε ότι «έχω άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους, έχω φίλες τρανς. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος ποτέ δεν έχει κρίνει τον πλησίον του από την έμφυλη του ταυτότητα. Θα πω κάτι και, αν θέλεις, κόψε το… Ο κ@λ@ς του καθενός είναι κάτι το ιερό».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό, λέγοντας ότι κατά τη γνώμη του, οι Αφγανοί εν προκειμένω και εν γένει οι πρόσφυγες πολέμου, πρέπει να μένουν στην πατρίδα τους και να πολεμούν. «Από τη μία μεν είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ και από την άλλη είμαι ένας άνθρωπος που λέει ευθαρσώς ότι δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός ή Πακιστανός παραπάνω στην Ελλάδα. Γιατί; Διότι δεν θέλουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να ενταχθούν σε μία χώρα δυτική, φιλελεύθερη, δημοκρατική, ελεύθερη. Είμαι της άποψης ότι, όταν η πατρίδα σου κινδυνεύει, κάθεσαι στην πατρίδα σου και πολεμάς. Εμένα οι παππούδες μου αυτό έκαναν» ανέφερε ο κ. Μπογδάνος.

Σε άλλο σημείο, ο «γαλάζιος» βουλευτής μίλησε για τον εμπρηστικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει «άνανδροι τραμπούκοι» στο αυτοκίνητο της γυναίκας του. «Τι χειρότερο… Είναι ένας βιασμός. Όπως ο εμπρηστικός μηχανισμός στο σπίτι σου, και εμείς δεχθήκαμε δύο, είναι βιασμός» δήλωσε.

Τέλος, αποκάλυψε για πρώτη φορά το ύψος του για το οποίο έχει γίνει πολλές φορές «στόχος»… τρολαρίσματος. Όπως είπε, η ταυτότητά του γράφει 1.73 αλλά στην πραγματικότητα είναι 1.70. «Δεν έχω κόμπλεξ με το ύψος ή το μαλλί μου, ως κοντός και φαλακρός είμαι πολύ ευτυχισμένος» είπε με χιούμορ ο βουλευτής της ΝΔ.