Λευτέρης Πετρούνιας: Τα μηνύματα των πολιτικών της χώρας για τον «άρχοντα των κρίκων»

Λευτέρης Πετρούνιας: Τα μηνύματα των πολιτικών της χώρας για τον «άρχοντα των κρίκων»

Τα tweets των πολιτικών της χώρας για τον «χάλκινο» Λευτέρη Πετρούνια

«Βροχή» πέφτουν οι αναρτήσεις στα social media από τους πολιτικούς της χώρας, στον απόηχο της νέας μεγάλης επιτυχίας του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος χάρισε στην Ελλάδα ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στον τελικό των κρίκων.

«Πρότυπο αθλητή, με λαμπρή πορεία και σημαντικές επιτυχίες, ο Λευτέρης Πετρούνιας με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε πρόσφερε στον ελληνικό αθλητισμό μια ακόμη παγκόσμια διάκριση. Λευτέρη Πετρούνια θερμά συγχαρητήρια!», σημείωσε στο Twitter η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Ο "Άρχοντας των Κρίκων" μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια Λευτέρη Πετρούνια! Όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη!», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Λένε ότι πιο δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στο βάθρο αλλά να παραμείνεις για χρόνια εκεί. Ο Λευτέρης Πετρούνιας το κατάφερε», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter. Υπογράμμισε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας «είναι ένας αθλητής παγκόσμιας ακτινοβολίας και είμαστε πολύ περήφανοι για όλα όσα έχει πετύχει».

«Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον "Άρχοντα των Κρίκων" Λευτέρη Πετρούνια. Με επιμονή, προσηλωμένος πάντα στο στόχο του, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και έκανε ξανά υπερήφανη όλη την Ελλάδα», έγραψε στο Twitter η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια που περνώντας μέσα από "συμπληγάδες" κι έναν σοβαρό τραυματισμό έφτασε σε ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο. Παράδειγμα δύναμης και θέλησης για όλους τους νέους αθλητές. Συγχαρητήρια και στον προπονητή και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για την επιτυχία αυτή», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τα tweets των πολιτικών της χώρας για τον «χάλκινο» Λευτέρη Πετρούνια: