Μίλτος Τεντόγλου: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας

Μίλτος Τεντόγλου: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας

Τα tweets των πολιτικών της χώρας για τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου

Συγχαρητήρια μηνύματα στέλνει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος έδωσε έναν ακόμη λόγο στην Ελλάδα να χαμογελά, κατακτώντας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στον τελικό του μήκους ανδρών.

«Με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον θαυμασμό όλων μας. Μαζί του πέταξε όλη η Ελλάδα, πιο μακριά, πιο ψηλά. Συγχαρητήρια Μίλτο και σ' ευχαριστούμε για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσες!», αναφέρει σε συγχαρητήρια ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Με την τελευταία του προσπάθεια, στην κορυφή του κόσμου. Ο Μίλτος Τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε συγχαρητήρια ανάρτησή του στο Twitter.

«Συγχαρητήρια για τη δύναμη, το πείσμα, τη νίκη», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό. Έγραψε ιστορία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο ο Μίλτος Τεντόγλου. Θερμά συγχαρητήρια. Μας έκανες υπερήφανους!», έγραψε στο Twitter η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Τα tweets των πολιτικών της χώρας για τον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου: