Άδωνις Γεωργιάδης: Τι απάντησε για το «Ακενοτούμπο»

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι απάντησε για το «Ακενοτούμπο»

Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για το αν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στο προσκήνιο επανήλθε μια παλαιά δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μπακς.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικά χρόνια, ο νυν υπουργός Ανάπτυξης ως φιλοξενούμενος σε εκπομπή του Blue Sky, είχε αναφερθεί επανειλημμένως στον έλληνα σούπερ σταρ, αποκαλώντας τον «Ακενοτούμπο».

Το πρωί της Δευτέρας (26/07), ο κ. Γεωργιάδης κλήθηκε να απαντήσει στον ΑΝΤΙ για το αν αισθάνεται ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο, ο ίδιος απάντησε αρνητικά, σημειώνοντας πως επρόκειτο για ένα σαρδάμ και πως συγγνώμη πρέπει να του ζητήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ που τον βρίζουν.

Αναλυτικά η στιχομυθία με τον δημοσιογράφο που του απηύθυνε το ερώτημα:

  • Δημοσιογράφος: Για την υπόθεση Αντετοκούνμπο, αισθάνεστε ότι πρέπει να ζητήσετε μία συγγνώμη από τον ίδιο;
  • Άδωνις Γεωργιάδης: Να ζητήσω συγγνώμη επειδή έκανα σαρδάμ; Τώρα μιλάτε σοβαρά;
  • Δημοσιογράφος: Σαρδάμ ήταν;
  • Άδωνις Γεωργιάδης: Από την πρώτη μέρα είπα ότι έκανα σαρδάμ. Δεν έχετε κάνει σαρδάμ στην ζωή σας; Συγγνώμη πρέπει να μου ζητήσουν όλοι από το ΣΥΡΙΖΑ που με βρίζουν εδώ και δύο χρόνια για ένα σαρδάμ που το είπα στην ίδια εκπομπή «συγγνώμη έκανα σαρδάμ». Αλλά τέτοιοι είστε. Όχι εσείς προσωπικά, οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ. Φαρισαίοι, υποκριτές και ψεύτες. Λες και δεν έχει κάνει σαρδάμ ο Τσίπρας στην ζωή του.

Δείτε το βίντεο (μετά το 15ο λεπτό):