Χρήστος Παππάς: H sim για «στιγμή ανάγκης» και οι σημειώσεις με τα «σ’αγαπώ» – Τι βρέθηκε στο κρησφύγετό του

Χρήστος Παππάς: H sim για «στιγμή ανάγκης» και οι σημειώσεις με τα «σ’αγαπώ» – Τι βρέθηκε στο κρησφύγετό του

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ανάλυση οι χειρόγραφες σημειώσεις

Δεκάδες χειρόγραφες σημειώσεις εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο ισόγειο διαμέρισμα στου Ζωγράφου, όπου κρυβόταν ο φυγόποινος Χρήστος Παππάς, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι μέσω αυτών επικοινωνούσε με συγγενείς και φίλους του στο διάστημα που ήταν καταζητούμενος..

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τη νύχτα της 1ης Ιουλίου, αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έρευνα στο ισόγειο. Στην έκθεση κατάσχεσης που συνέταξε η Αντιτρομοκρατική και βρίσκεται στη διάθεση της ΕΡΤ προκύπτει ότι στην τραπεζαρία του διαμερίσματος βρέθηκαν:

  • δύο κινητά τηλέφωνα,
  • δύο υπολογιστές,
  • ένα τάμπλετ και
  • ένα σκισμένο χαρτί με την εξής σημείωση: «Σου βάζω μία sim, η οποία ίσως δουλεύει για στιγμή ανάγκης».

Από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο υπνοδωμάτιο του Χρήστου Παππά βρέθηκαν ακόμα αριθμημένα χαρτιά A4 με χειρόγραφες σημειώσεις. Ένα από τα κείμενα, που μπήκαν στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, ξεκινούσε με τη λέξη «ΔΑΣΚΑΛΕ» και τελείωνε με την ένδειξη «ΔΧΠ». Στο κείμενο στην πίσω όψη της σελίδας υπήρχαν ενδείξεις όπως «Σ’ αγαπώ» και «Αδέκαστος».

Στο κρησφύγετο του καταδικασμένου χρυσαυγίτη βρέθηκε και ένα τετράδιο 68 σελίδων. Μόνο σε τρεις από τις σελίδες του υπήρχαν χειρόγραφες σημειώσεις, που ξεκινούν με τη φράση «Μεγάλη Παρασκευή» και τελειώνουν με τη φράση «Στον κόσμο».

Οι χειρόγραφες σημειώσεις στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ανάλυση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...