Αποκαλύψεις για το δείπνο Μητσοτάκη με Μπέζος, Χανκς και Ντίλερ: «Έστησαν ειδυλλιακό σκηνικό σε ερημονήσι»

Αποκαλύψεις για το δείπνο Μητσοτάκη με Μπέζος, Χανκς και Ντίλερ: «Έστησαν ειδυλλιακό σκηνικό σε ερημονήσι»

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του έφτασαν στο Δεσποτικό με σκάφος του Λιμενικού

Αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» για το πού και πώς στήθηκε το δείπνο που απόλαυσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι το βράδυ της Κυριακής (05/07), ως προσκεκλημένοι του παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της κορυφαίας σχεδιάστριας Νταιάν φον Φουρστενμπεργκ.

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον κάλεσαν το πρωθυπουργικό ζεύγος στην Αντίπαρο, όπου ήδη βρίσκονταν η παρέα των πάμπλουτων και ισχυρών Αμερικανών, μεταξύ των οποίων ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος και ο Μπάρι Ντίλερ, ιδιοκτήτης της Paramount, με τη σύζυγό του, διάσημη σχεδιάστρια Νταιάν φον Φουρστενμπεργκ. Μητσοτάκης και Χανκς συνδέονται με μια φιλία και για αυτό ο πρωθυπουργός πρότεινε πέρσι στον Ηθοποιό να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, κάτι που δέχθηκε με χαρά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, για την παράθεση του δείπνου υπήρχαν τρεις επιλογές:

  • το τραπέζι να γινόταν μέσα στο, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, σκάφος EOS, του Μπάρι Ντίλερ,
  • το τραπέζι να γίνει στην βίλα του Τομ Χανκς, στην Αντίπαρο
  • το τραπέζι να γίνει σε ένα ειδυλλιακό μέρος, στο ερημικό νησάκι που είναι απέναντι από την Αντίπαρο, στο Δεσποτικό.

«Επελέγη η τρίτη λύση και έτσι άνθρωποι από ένα εστιατόριο της Αντιπάρου πήγε και έστησε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, με τραπέζια, καρέκλες και ότι άλλο απαιτείται μόνο και μόνο για αυτό το τραπέζι», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη σύζυγό του Μαρέβα, έφτασαν με σκάφος του Λιμενικού νωρίς το απόγευμα στο Δεσποτικό, από όπου έφυγαν μισή ώρα μετά από τα μεσάνυχτα.

Μάλιστα, όπως είπε ο παρουσιαστής, η Μαρέβα Μητσοτάκης εκινείτο υποβασταζόμενη, καθώς προσφάτως υπεβλήθη σε επέμβαση.