Το Facebook μπλόκαρε τον προσωπικό λογαριασμό του Παύλου Πολάκη

Το Facebook μπλόκαρε τον προσωπικό λογαριασμό του Παύλου Πολάκη

Η οργισμένη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Περιορισμό στις δημοσιεύσεις και τα σχόλια επέβαλε το Facebook στην προσωπική σελίδα του Παύλου Πολάκη στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει σε μήνυμα του, ο συγκεκριμένος αποκλεισμός αφορά σε δημοσιεύσεις που έγιναν στο χρονικό διάστημα (14/10/20 - 4/1/21 - 25/6/21). Επιρρίπτει δε την ευθύνη για την εξέλιξη αυτή στα "τρολ" της ΝΔ στην Πειραιώς, όπως αναφέρει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης αναφέρει:

Αφού είδαν και απόειδαν ότι δεν περνάει εύκολα η δολοφονία χαρακτήρα με τη λάσπη, τη διασπορά fake αντι-επιστημονικών απόψεων που μου αποδίδονται ελαφριά τη καρδία από γαλάζιους "έγκριτους δημοσιολόγους" τύπου Φιλιππίδη και επικλήσεις προς τον Αλ. Τσίπρα "να επιληφθεί"..., επιστρατεύτηκαν τα γνωστά νεοδημοκρατικά τρολ των (καταχρεωμένων στις τράπεζες) υπογείων της Πειραιώς για να μπλοκάρουν τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook !
Kαι καλά, αυτοί έχουν κάθε λόγο να με φιμώνουν, άλλωστε δεν ντράπηκαν να αφαιρέσουν τον λόγο από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή..., αλλά αυτό το Facebook μπορεί να μας εξηγήσει πώς στοιχειοθετείται η παράβαση των όρων που "αφορούν σε παρενόχληση και εκφοβισμό" στις αναρτήσεις μου;;; Και μάλιστα σε 3 αναρτήσεις με απόσταση 4-5 μήνες η μια από την άλλη... (14/10/20 - 4/1/21 - 25/6/21).
Αν παρενοχλείται ή εκφοβίζεται ουσιωδώς η κυβέρνηση από τα λεγόμενά μου... τότε εντάξει, σας καταλαβαίνω !
Ένα πάντως να θυμάστε...: προσωπικά και από ιδιοσυγκρασία, ούτε παρενοχλούμαι ούτε εκφοβίζομαι από τέτοιες κοντόθωρες μεθοδεύσεις !

Παρακαλούμε περιμένετε ...