Μπογδάνος: Με έχουν στη μπούκα να με ξετινάξουν όπου με πετύχουν

Μπογδάνος: Με έχουν στη μπούκα να με ξετινάξουν όπου με πετύχουν

«Προσπάθεια να με βγάλουν φοβικό και απέναντι σε τάσεις της εποχής»

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που είχε κάνει για την συμμετοχή της Μάλτας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι ατυχές όταν απομονώνεται κάτι με μια διαδικασία μοντάζ. Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο, επειδή ακριβώς από τα αριστερά πολλοί αισθάνονται ότι τους απειλώ ιδεολογικά, έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν. Όταν λέω ότι αισθάνομαι έναν προβληματισμό ότι προβάλλεται το συγκεκριμένο πρότυπο, θα έπρεπε να πω στα καπάκια διότι είναι θέμα υγείας. Γιατί υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες αλήτες που θα κάνουν κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά».

«Μιλάτε για τον μόνο βουλευτή που έχει προτείνει με άρθρο στην Καθημερινή τη νομοθέτηση του πολιτικού γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Αυτό τους πανικοβάλλει» πρόσθεσε αιχμηρά ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ στην Ελεονώρα Μελέτη. «Όλο το γαϊτανάκι με την υπόθεση της κυρίας από τη Μάλτα δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να με βγάλουν φοβικό και απέναντι σε τάσεις της εποχής. Να προσπαθήσουν να με παρουσιάσουν ως φανατικό και αντίπαλο».