Φούντωσαν ξανά τα σενάρια ανασχηματισμού – Η φράση «γρίφος» της Πελώνη

Φούντωσαν ξανά τα σενάρια ανασχηματισμού – Η φράση «γρίφος» της Πελώνη

Πώς η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε αποστροφή του Γιώργου Γεαπετρίτη

Δίνουν και παίρνουν ξανά τα σενάρια περί επικείμενου ανασχηματισμού μετά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την Αριστοτελία Πελώνη, αλλά και σχετική τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

Ειδικότερα, ερωτηθείσα για μία αποστροφή του κ. Γεραπετρίτη, ο οποίος είπε στον ALPHA πως σε μία 11άδα δεν είναι ίδια η απόδοση όλων, αναφερόμενος στο κυβερνητικό σχήμα και το κατά πόσον ο πρωθυπουργός έχει εντοπίσει ποιοι υπουργοί υστερούν, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε:

«Προφανώς ο πρωθυπουργός έχει την πλήρη και μεγάλη εικόνα για όλη την κυβέρνηση και προφανώς όλοι και όλα αξιολογούνται».

Η απάντηση αυτή έδωσε τροφή στα σενάρια ανασχηματισμού, τρεις ημέρες μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, στη διάρκεια του οποίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ηχηρό μήνυμα στους υπουργούς για την αποδοτικότητά τους, λέγοντας τα εξής:

«Πρέπει όχι μόνο να δρομολογούμε στα υπουργικά μας συμβούλια καινούριες μεταρρυθμιστικές δράσεις, αλλά πρέπει να είμαστε και σίγουροι ότι υλοποιούμε εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων αυτά τα οποία έχουμε ήδη αποφασίσει».

Το σχετικό απόσπασμα (12.35):