«Καρφιά» Γιαννάκου κατά Τσιάρα: Θλιβερά τα όσα είπε

«Καρφιά» Γιαννάκου κατά Τσιάρα: Θλιβερά τα όσα είπε

«Γαλάζια» εσωκομματική κόντρα για το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια

Ως «θλιβερά» χαρακτήρισε η βουλευτής της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου τα όσα άκουσε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, για τις θέσεις που εξέφρασε η ίδια στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο ψηφίστηκε από 156 βουλευτές της ΝΔ, με τη Μαριέττα Γιαννάκου και την Όλγα Κεφαλογιάννη να το καταψηφίζουν.

«Δυστυχώς, δεν δόθηκε καμία εξήγηση από τον υπουργό για τα όσα είπε προς εμένα και αναρωτιέμαι αν θα έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις και για έναν άνδρα», τόνισε η κ. Γιαννάκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσιάρας είχε τονίζει πως οι θέσεις που εξέφρασε η κ. Γιαννάκου, αλλά και η κ. Κεφαλογιάννη, «προέρχονται από προσωπικά βιώματα» και ξεκαθάρισε ότι «η νομοθέτηση δεν γίνεται με προσωπικά βιώματα και πρέπει να το καταλάβουν».

Μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6», η κ. Γιαννάκου αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του συναδέλφου της από τη ΝΔ, Γιάννη Λοβέρδου, ο οποίος είπε ότι ο κακοποιητής μπορεί να είναι καλός γονιός. Η βουλευτής επεσήμανε ότι εξεπλάγην καθώς τον γνωρίζει και είχε θετική άποψη για το πρόσωπό του, ενώ ζήτησε να δώσει ο ίδιος εξηγήσεις καθώς «κάπου ξέφυγε το πράγμα».