Η Έλενα Ακρίτα ζήτησε «ειλικρινή συγγνώμη» από τον Κώστα Μπακογιάννη

Η Έλενα Ακρίτα ζήτησε «ειλικρινή συγγνώμη» από τον Κώστα Μπακογιάννη

Τι είχε γράψει για τη σύριγγα και το καπάκι κατά τον εμβολιασμό του δημάρχου Αθηναίων

Συγγνώμη μέσω Facebook ζήτησε η Έλενα Ακρίτα από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή δημοσιογράφος είχε καταφερθεί εναντίον του δημάρχου Αθηναίων όταν εκείνος εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού, αναφέροντας ότι η σύριγγα που χρησιμοποιήθηκε είχε καπάκι. «Μην τηλεφωνείτε άλλο, έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί», είχε γράψει στο Facebook η κ. Ακρίτα, η οποία - μετά από αντιδράσεις - κατέβασε την ανάρτηση.

Το πρωί της Τρίτης, η Έλενα Ακρίτα επανήλθε στο ζήτημα, ζητώντας τελικά συγγνώμη για την ανάρτησή της:

«Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστα Μπακογιάννη σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη», έγραψε.

Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη.

Posted by Elena Akrita on Tuesday, 18 May 2021

Νωρίτερα, ο κ. Μπακογιάννης όταν ρωτήθηκε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ σχετικά με την ιστορία αυτή, σχολίασε:

«Υπήρξαν κάποια σχόλια όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον».