Τζαβάρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Τζαβάρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

«Εμάς τους βουλευτές της Ηλείας δεν μας ακούνε στην Αθήνα»

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, προαναγγέλλοντας παράλληλα ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Τζαβάρας εξέφρασε την οργή του για το κλείσιμο πανεπιστημιακών ιδρυμάτων στον νομό Ηλείας όπου εκλέγεται, καταγγέλλοντας πως πως την ίδια ώρα υπάρχουν σημαντικές παρεμβάσεις άλλων «γαλάζιων» βουλευτών για να σωθούν πανεπιστημιακά τμήματα της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας. Ο βουλευτής της ΝΔ στις συνομιλίες με συναδέλφους του αναφέρει ότι επιχειρούν να τον «καπελώσουν» στον νομό από το ίδιο του το κόμμα και πως «εμάς τους βουλευτές της Ηλείας δεν μας ακούνε στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι διαθέτουμε τη φωνή».

Όπως είπε, «επειδή εγώ δεν υπήρξα ποτέ πολιτικάντης και δεν προέρχομαι από κανένα πολιτικό σχήμα αλλά από την κοινωνία, που 40 χρόνια μάχομαι στο επάγγελμα του δικηγόρου, μετά από αυτήν την κωμωδία, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, διότι ακριβώς δεν θέλω να δώσω σε κανέναν το δικαίωμα να σκέφτεται ότι όσα λέω, τα λέω για τα ψηφαλάκια».

«Υποψήφιος στις επόμενες εκλογές εγώ δεν θα είμαι, εξαιτίας αυτού του γεγονότος και εξαιτίας βέβαια και του γεγονότος ότι ακόμα στην Ηλεία περιμένουμε να έρθει και να δημοπρατηθεί ο δρόμος που θα αντικαταστήσει την καρμανιόλα Πύργου – Πατρών στην οποία κάθε χρόνο σκοτώνεται ο πληθυσμός ενός μικρού χωριού», πρόσθεσε.