Έξαλλη η Μπακογιάννη με επιστήμονες και Σχοινά: Ατυχέστατες δηλώσεις για το εμβόλιο της AstraZeneca

Έξαλλη η Μπακογιάννη με επιστήμονες και Σχοινά: Ατυχέστατες δηλώσεις για το εμβόλιο της AstraZeneca

«Θα πρέπει να έχουν ένα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης»

Σαφείς αιχμές τόσο για τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, όσο και για ορισμένους επιστήμονες αναφορικά με προβληματισμούς τους για το εμβόλιο της AstraZeneca, άφησε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

«Θα σας πω ξεκάθαρα την άποψή μου. Είναι ατυχέσταστες αυτές οι δηλώσεις και χρησιμοποιώ πολύ ευγενική έκφραση. Το είπα και για τον κ. Σχοινά, ο οποίος έκανε τη δήλωση, όχι για την ποιότητα του εμβολίου, αλλά γιατί η εταιρεία δεν τήρησε τις υποσχέσεις της στις παραδόσεις. Και διάφοροι επιστήμονες που αφήνουν υπονοούμενα και λένε "ναι μεν, αλλά", θα πρέπει να έχουν ένα μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης. Δεν μπορεί όλοι οι ειδικοί να αποφαίνονται για κάτι και να βγαίνεις στις τηλεοράσεις και να δημιουργείς μια ανασφάλεια σε μια νέα κοπέλα. Είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου», υπογράμμισε με έντονο ύφος στο OPEN το πρωί της Τετάρτης.

«Λυπάμαι για αυτή την ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί όταν βλέπουμε τα εκατομμύρια των εμβολιασμένων και τα ελάχιστα περιστατικά με παρενέργειες. Είναι άδικο να δημιουργείς αυτή την αγωνία στον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Δείτε το βίντεο (από το 3.50):

Παρακαλούμε περιμένετε ...