Μενδώνη για παραίτηση Λιγνάδη: Δεν υπάρχει κάποια επώνυμη καταγγελία μέχρι σήμερα

Μενδώνη για παραίτηση Λιγνάδη: Δεν υπάρχει κάποια επώνυμη καταγγελία μέχρι σήμερα

Η υπ. Πολιτισμού έκανε λόγο για «τοξικό κλίμα»

Η υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σχολίασε την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, μιλώντας στον ΘΕΜΑ FM.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια καταγγελία επώνυμη» ενώ έκανε λόγο για «τοξικό κλίμα».

Αναλυτικά η απάντηση της κας. Μενδώνη, σε σχετική ερώτηση:

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης χθες, αργά το απόγευμα, μου έστειλε την παραίτησή του η οποία κι έγινε δεκτή. Ο ίδιος, μέσα στην επιστολή παραίτησης αναφέρει και τους λόγους. Ξέρετε, μέσα σ’ αυτό το τοξικό κλίμα, ο καθένας έχει αντοχές και αυτό δε μπορούμε να τις παραγνωρίζουμε. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του, πόσο μπορεί να δεχθεί και να ανεχθεί οποιεσδήποτε φήμες. Γιατί πρέπει να πω, ότι μέχρι σήμερα που μιλάμε, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, κάποια καταγγελία επώνυμη δεν υπάρχει. Από την άλλη πλευρά, ο καθένας έχει την ελευθερία να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όπως εκείνος κρίνει, είτε αφορά σε φήμες, είτε αφορά σε καταγγελίες. Επαναλαμβάνω ότι για το συγκεκριμένο πρόσωπο, καταγγελίες μέχρι σήμερα που μιλάμε, επώνυμες δεν έχουν υπάρξει.»

Παρακαλούμε περιμένετε ...