Σαρλ Μισέλ: Η ΕΕ θα αξιολογήσει τη συμπεριφορά της Τουρκίας πριν από το τέλος του χρόνου

Σαρλ Μισέλ: Η ΕΕ θα αξιολογήσει τη συμπεριφορά της Τουρκίας πριν από το τέλος του χρόνου

«Απαράδεκτα τα σχόλια του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον του Εμανουέλ Μακρόν»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αξιολογήσει τη συμπεριφορά της Τουρκίας πριν από το τέλος του έτους τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του RTL.

Παράλληλα, ο Σάρλ Μισέλ χαρακτήρισε «απαράδεκτα» τα σχόλια του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον του Εμανουέλ Μακρόν και γι' αυτό το λόγο -είπε- απάντησε αμέσως, αναφερόμενος σε ανάρτησή του στο twitter τις προηγούμενες ημέρες, όπου έγραφε: «Αντί για θετική ατζέντα, η Τουρκία επιλέγει προκλήσεις, μονομερείς ενέργειες στη Μεσόγειο και τώρα τις προσβολές. Είναι απαράδεκτο. Σεβασμός στην Ευρώπη και στα κράτη μέλη της».

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με τον κορoνοϊό, σημείωσε ότι πρόκειται για «μαζικό κύμα» και προσέθεσε ότι «ο ιός δεν έχει εμφανίσει όλα του τα μυστήρια».

Αναφορικά με το εμβόλιο, ο κ. Μισέλ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα είναι διαθέσιμο πριν από το τέλους του έτους ή αρχές του 2021.

1
σχόλιο
  1. avatar Θ.Τ

    Έχετε καιρό κ. Σαρλ Μισέλ για να ολοκληρώσει το έργο του ο σουλτάνος, όπως βλέπετε, καθημερινά δείχνει σημάδια συμμόρφωσης τόσο προς τα προβλήματα που δημιουργεί στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Αρμενία και στην Ευρώπη γενικότερα και όχι μόνο, γιαυτό:
    Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν, όπως είχε πει ο Ιπποκράτης για τη υγεία βεβαια, αλλά ισχύει και για κάθε κακό ενδεχόμενο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...