Ποιος έκανε το τραπέζι στον Κώστα Καραμανλή στη Φθιώτιδα

Ποιος έκανε το τραπέζι στον Κώστα Καραμανλή στη Φθιώτιδα

Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε προσκεκλημένος σε ταβέρνα στη Μακρακώμη

Εξόρμηση στη Φθιώτιδα πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ο Κώστας Καραμανλής, η αγάπη του οποίου για τη Ρουμελιώτικη κουζίνα είναι γνωστή ακόμη και πριν την εκλογή του ως πρωθυπουργός της χώρας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Μάλιστα, γνωστή ταβέρνα στη Μακρακώμη ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με τον πρώην πρωθυπουργό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Καραμανλής ήταν προσκαλεσμένος του πρώην Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Φούρλα. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν αργά το μεσημέρι στην ταβέρνα «Κολοτούμπας» έξω από τη Μακρακώμη, με τα «ορεκτικά» στο τραπέζι να περιλαμβάνουν κοκορέτσι και σπληνάντερο σπεσιαλιτέ του καταστήματος, όπως και τα παραδοσιακά παϊδάκια, που ήταν το κυρίως πιάτο.

Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, φανερά αδυνατισμένος αλλά και ευδιάθετος, δεν χάλασε το χατίρι των ανθρώπων του καταστήματος και πόζαρε μαζί τους, ωστόσο η φωτογραφία δημοσιεύτηκε δύο μέρες αργότερα.

Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έγινε γνωστό, οι δυο τους πάντως γνωρίζονται πολύ καλά, με τον κ. Φούρλα να έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στην Κυβέρνησή του. Μάλιστα ακριβώς 13 χρόνια πριν, το 2007 είχε παραιτηθεί από αυτή τη θέση σε μία κίνηση που είχε αιφνιδιάσει και τον πολιτικό του προϊστάμενο υπουργό Εσωτερικών και αργότερα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.